transformatie 23 appartementen te Roosendaal

transformatie 23 appartementen te Roosendaal

Recent hebben wij de opdracht gekregen voor een transformatie van een winkel en kantoorruimte tot 23 appartementen. Deze door Studio 412 ontworpen appartementen midden in het centrum van Roosendaal worden door ons team gerealiseerd in opdracht van Loft Vastgoed.

In het voortraject zijn we nauw betrokken geweest om de haalbaarheid van dit project tot stand te brengen. Mede door onze hands-on mentaliteit en doordachte oplossingen kan dit project gerealiseerd worden.

Het voormalige pand wordt momenteel volledig door ons gestript tot op het betonnen skelet. Daarnaast wordt de dakvloer verstevigd om een extra dakopbouw voor nog eens 7 appartementen te realiseren. Deze appartementen worden volledig opgetrokken uit staalskelet met prefab houten buitengevels. Die prefab gevels worden geprefabriceerd door onze zusteronderneming V&V Prefab en later bekleedt met felsbanen als gevelbekleding.

Aan de achterzijde wordt de galerij aan het pand gekoppeld doormiddel van stalen consoles en voorzien van kunststof houten vloerdelen. De voorzijde van het pand blijft getrouw aan het huidige straatbeeld in het drukbezochte centrum van Roosendaal, deze zal door ons voorzien worden van een frisse look.

Wederom een mooie klus welke we tot een mooi eindresultaat zullen brengen.


073 599 1541