Bedrijfspand bouwen

Heeft u plannen voor het bouwen van uw bedrijfspand: nieuwbouw, aanbouw of verbouw? Dan vindt u in Bouwbedrijf Bodavi de juiste partner. Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van bedrijfspanden zijn onze processen zo ingericht dat uw pand volgens wensen zo efficiënt mogelijk gerealiseerd word. Doordat wij de juiste partijen in de markt weten te vinden, zijn onze tarieven zeer gunstig, of de resultaten zeer exclusief, afhankelijk van uw wens.

Nieuwbouw bedrijfspand/kantoor: vanaf het eerste idee

Vaak worden we betrokken bij de eerste plannen voor aankoop van de grond. Heeft u een kavel op het oog? Dan kunnen wij een schetsplan maken aan de hand van uw wensen en wat valt binnen het bestemmingsplan van de gemeente. Tevens kunnen we dan al direct een indicatie geven van de te verwachten bouwkosten voor het bouwen van uw bedrijfspand of kantoor. Zodoende is de aanschaf niet gebaseerd op loze cijfers, maar kan er doelgericht een keuze gemaakt worden.
Omdat we in dit geval vanaf de eerste plannen meedenken met uw nieuwbouw bedrijfspand of kantoor, kunnen we onze meerwaarde laten tellen door meteen vanuit kostenoogpunt de zaken op te zetten. Dit resulteert in lagere bouwkosten en een efficiëntere uitvoering.

Door onze interne processen kan er vanuit de ontwerp- en tekenfase meteen een voorzet voor de uitvoering gedaan worden. Zodoende kan er ook tijdens de voorbereidingsfase voor het werk tijd en geld bespaard worden. Tijdens deze voorbereidingsfase zullen we nauw met u samenwerken om zoveel mogelijk alle puntje op de i te zetten. Hierdoor kan het plan echt tot in detail uitgewerkt worden en kan er tijdens de bouwfase veel efficiënter gewerkt worden. Ook zal dit per direct merkbaar zijn in de planning.

Heeft u al bouwplannen?

Zijn de plannen inmiddels al uitgewerkt en wilt u een offerte voor het bouwen van uw bedrijfsgebouw/bedrijfsruimte? Natuurlijk kan dat bij ons ook. Graag maken we een begroting voor uw bedrijfspand. De offerte die u dan van ons krijgt, is helder en zal ook voorzien worden van de nodige uitleg en een open begroting, zodat u helderheid krijgt in dat wat we doen. Tijdens dit proces zullen we u indien gewenst ook voorzien van alternatieven op het gebied van kosten, duurzaamheid en beschikbaarheid.

Snel schakelen

Alhoewel we de zaken bij voorkeur vooraf goed voorbereiden, is er ook de mogelijkheid om zeer snel te kunnen schakelen. Heeft u de mogelijkheid om grond te kopen en moet u binnen een bepaalde periode beslissen? Hierbij kunnen wij u helpen met een onderbouwde raming en evt. een opgezet plan.

Veel voor weinig

Uiteraard kunnen we voor u een efficiënt ontworpen bedrijfspand bouwen, wat voor een zo gunstig mogelijk budget een zo groot mogelijk volume of oppervlakte heeft. Standaard stramien maten en bouwknopen kunnen bij die efficiëntie helpen. Door onze ruime ervaring weten we welke details, materialen en constructieve oplossingen budgettair interessant zijn en welke juist niet.

Op maat

Is de indeling en bruikbaarheid van het pand dusdanig dat daar speciaal maatwerk voor nodig is? Geen probleem, veel bedrijfspanden die we reeds gerealiseerd hebben, zijn een combinatie van efficiënt volume creëren en specifieke wensen in de indeling, afwerking of uitstraling van het pand. Dit betekent niet dat het pand onnodig duur hoeft te worden, integendeel, vaak kan ook hier weer met goede detailleringen en slimme oplossingen een fraai resultaat behaald worden. En dat zonder extreme budgetten.

Exclusief

Omdat we niet alleen werkzaam zijn in bedrijfspanden, maar ook op het gebied van exclusieve villa- en woningbouw hebben we ruime ervaring in het exclusieve segment. Mocht er dus de wens zijn om echt een exclusief topresultaat te willen behalen, zijn we daar zeer zeker ook in thuis. Tot in de puntjes worden de afwerkingen op elkaar afgestemd. Ook het verwerken van exotische materialen bij het bouwen van uw bedrijfspand is aan ons toevertrouwd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bouwen van een (nieuwbouw) bedrijfspand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV na de 7 woningen welke we eerder hebben aangenomen die gerealiseerd worden op […]

lees verder
Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV 7 eengezinswoningen mogen realiseren. In samenspraak met TSU heeft Bodavi een concept woning […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541