Bouwkundig advies

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uit ervaring en kennis een gedegen bouwkundig advies kan geven betreffende nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwkunde, hebben we een enorme schat aan informatie over de meest uiteenlopende zaken die de bouwkunde raken. We maken graag een afspraak om ons bouwkundig advies te geven in een persoonlijk gesprek. Of dit nu in de initiatief fase al gewenst is of ten behoeve van de uitvoering: we doen het allemaal.

Kostendeskundigen

Bij ons intern hebben we kostendeskundigen die u kunnen voorzien van de juiste informatie betreffende het oprichten, verbouwen, aanbouwen of onderhouden van een bouwwerk. Indien het een bestaand pand betreft, nemen we graag de zaken ter plaatse op om tot een juiste indicatie te komen. In een later stadium kan hier op een uitgebreide calculatie en offerte gebaseerd worden, zonder hier vooraf hoge kosten voor te moeten maken.

Heeft u reeds offertes voor diverse zaken? Dan kunnen we ook daarin goed adviseren, welke zaken eventueel vergeten zijn of waar extra aandacht aan besteed moet worden, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Bouwkundig advies bij de aanschaf van een pand

Ook voor de aanschaf van een bestaand pand geven we graag onze inzichten waar op te letten en welke gebreken er aan het pand zichtbaar dan wel niet zichtbaar aanwezig zijn of kunnen zijn. Daarnaast kunnen we dan door interne kostendeskundigheid direct indicaties geven voor de te verwachten kosten, mochten er gebreken zijn. Ook voor een eventueel toe te passen verbouwing of aanbouw van het pand kan dan een indicatie gemaakt worden.

Verbouw, aanbouw, renovatie

Wilt u uw pand laten verbouwen, aanbouwen of renoveren? Dan komen we graag langs om een goed bouwkundig advies te geven voor de mogelijkheden. Ook door onze constructieve kennis kunnen we snel doorgronden welke opties economisch interessant voor u kunnen zijn en welke een hogere investering vereisen. Ook de huidige staat kan dan meteen beoordeeld worden zoals u wenst, inclusief kostenindicaties en adviezen voor toekomstig onderhoud. Elke discipline hebben wij in huis.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis geheel ontworpen door Thomas Architecten  mogen gaan realiseren in Veghel. De overdracht  zal in week 39 plaats […]

lees verder
Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV na de 7 woningen welke we eerder hebben aangenomen die gerealiseerd worden op […]

lees verder
Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV 7 eengezinswoningen mogen realiseren. In samenspraak met TSU heeft Bodavi een concept woning […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis van ruim 1950m3 geheel ontworpen door Maas architecten en gelegen op het terrein van de voormalige kazerne […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties