Bouwkundig advies

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die uit ervaring en kennis een gedegen bouwkundig advies kan geven betreffende nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwkunde, hebben we een enorme schat aan informatie over de meest uiteenlopende zaken die de bouwkunde raken. We maken graag een afspraak om ons bouwkundig advies te geven in een persoonlijk gesprek. Of dit nu in de initiatief fase al gewenst is of ten behoeve van de uitvoering: we doen het allemaal.

Kostendeskundigen

Bij ons intern hebben we kostendeskundigen die u kunnen voorzien van de juiste informatie betreffende het oprichten, verbouwen, aanbouwen of onderhouden van een bouwwerk. Indien het een bestaand pand betreft, nemen we graag de zaken ter plaatse op om tot een juiste indicatie te komen. In een later stadium kan hier op een uitgebreide calculatie en offerte gebaseerd worden, zonder hier vooraf hoge kosten voor te moeten maken.

Heeft u reeds offertes voor diverse zaken? Dan kunnen we ook daarin goed adviseren, welke zaken eventueel vergeten zijn of waar extra aandacht aan besteed moet worden, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Bouwkundig advies bij de aanschaf van een pand

Ook voor de aanschaf van een bestaand pand geven we graag onze inzichten waar op te letten en welke gebreken er aan het pand zichtbaar dan wel niet zichtbaar aanwezig zijn of kunnen zijn. Daarnaast kunnen we dan door interne kostendeskundigheid direct indicaties geven voor de te verwachten kosten, mochten er gebreken zijn. Ook voor een eventueel toe te passen verbouwing of aanbouw van het pand kan dan een indicatie gemaakt worden.

Verbouw, aanbouw, renovatie

Wilt u uw pand laten verbouwen, aanbouwen of renoveren? Dan komen we graag langs om een goed bouwkundig advies te geven voor de mogelijkheden. Ook door onze constructieve kennis kunnen we snel doorgronden welke opties economisch interessant voor u kunnen zijn en welke een hogere investering vereisen. Ook de huidige staat kan dan meteen beoordeeld worden zoals u wenst, inclusief kostenindicaties en adviezen voor toekomstig onderhoud. Elke discipline hebben wij in huis.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Weer een mooi project mogen wij gaan realiseren. Afgelopen week zijn de contracten getekend voor het bouwen van een nieuwbouw 2 kapper in Vught. De […]

lees verder
Nieuwbouw 13 woningen te Krimpen a/d Lek

Nieuwbouw 13 woningen te Krimpen a/d Lek

Naar eerder al voor een aantal projecten een samenwerking aan te zijn gegaan mogen wij met trots zeggen dat we weer een mooi project samen […]

lees verder
Nieuwbouw 2 park villa’s ‘s-Hertogenbosch

Nieuwbouw 2 park villa’s ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever en ontwikkelaar  MWPO mogen wij 2 park villa’s gaan bouwen. Dit zijn de grootste woningen van het project Gasthuis Kwartier. De woningen […]

lees verder
Nieuwbouw 3 Urban villa’s ‘s-Hertogenbosch

Nieuwbouw 3 Urban villa’s ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever en ontwikkelaar  MWPO mogen wij 3 Urban villa’s gaan bouwen. De woningen zijn geheel ontworpen door Houben van Mierlo architecten. De Woningen […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541