Bouwtekening laten maken? Bodavi!

Wilt u bouwtekening(en) laten maken voor uw droomhuis, aanbouw, verbouw of nieuwbouw bedrijfspand? Bij Bouwbedrijf Bodavi kunnen we deze geheel voor u verzorgen. Zowel een eerste schets als een compleet uitgewerkt ontwerp inclusief vergunningsaanvraag en uitgewerkte bouwtekeningen voor de uitvoering.

Bouwtekening voor aanbouw of verbouw

Ook het opvragen van de bestaande tekeningen van uw huis of pand kunnen we voor u regelen. Indien deze niet meer te achterhalen zijn, kan het pand door ons worden opgenomen en in een bestaande bouwtekening worden uitgewerkt. Aan de hand van de oude, dan wel de nieuw ingemeten tekeningen, maken we dan een schets/bouwtekening voor de gewenste ver- of aanbouw.

Een eventuele vergunningsaanvraag of de toets of er überhaupt een vergunning benodigd is doen we ook voor u. Daarin kunnen we u adviseren hoe een vergunningsvrije aanbouw of verbouw te realiseren.

Een persoonlijk kennismakingsgesprek

Graag maken we persoonlijk kennis met u voor het uitwerken van uw bouwplannen en het maken van een bouwtekening. Aan de hand van dit gesprek maken we dan een eerste opzet, waaruit de verder uitgewerkte tekeningen ontstaan. Juist dit eerste gesprek is bepalend voor het type gebouw of huis dat u wilt maken: traditioneel of modern, economisch, energieneutraal, onderhoudsvrij, esthetisch hoogstaand of juist gebruiksvriendelijk. Wat u belangrijk vindt, is onze missie.

Door onze korte lijnen en jarenlange samenwerking met vaste constructeurs en adviesbureaus kunnen we snel en prijstechnisch interessant schakelen. Doordat de samenwerking met al deze partijen vlekkeloos verloopt, worden de verschillende fases van de bouwtekening in snel tempo doorlopen en is de realisatie van uw aanbouw, verbouw of pand niet op voorhand al vertraagd. Ook kunnen we, indien gewenst, een voor ons bekende installateur in een vroeg stadium bij de plannen betrekken. Hierdoor ontstaat ook op dat vlak een gedegen plan. Een plan dat op voorhand een duidelijk beeld schetst van de prijs en de verwachtingen.

Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken en uw plannen te bespreken. We kunnen vooraf een heldere vaste offerte overleggen voor het laten maken van een bouwtekening. Zonder verrassingen achteraf.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties