Schetsontwerp: eigen huis ontwerpen

Bent u voornemens een nieuwbouwwoning, villa of bedrijfspand te laten bouwen? Of juist een verbouwing of aanbouw te laten doen aan uw huis of bedrijfspand? Dan kunnen wij een geheel verzorgd schetsontwerp realiseren. In dit stadium krijgen uw plannen vorm, uw wensen moeten een bepaald gevoel oproepen. Dat begrijpen wij. We werken zowel met interne als met externe architecten samen om uw wensen, niet alleen goed te krijgen qua gevoel, maar ook meteen te kijken naar de haalbaarheid.

Vrijstaand huis of villa ontwerpen

Wilt u een huis of villa ontwerpen? Bouwbedrijf Bodavi staat graag voor u klaar. Onze belangrijkste kernwaarden zijn: alles op maat, luisteren naar uw wensen, gevoel voor waarde en samenwerken. Elk huis, groot of klein, kunnen we ontwerpen met oog voor detail en volgens uw wensen.

Steeds vaker mogen huizen in Nederland welstandsvrij gebouwd worden. Dit vergroot de mogelijkheden qua architectuur enorm. Omdat we zowel met interne als met externe architecten samenwerken, kunnen we altijd de juiste persoon voor het ontwerpen van uw huis of villa aan u voorstellen. Het gevoel dat u belangrijk vindt, kennen wij inmiddels bij onze architecten. Hierdoor kunnen we vooraf de juiste keuze qua architect maken. Laat u inspireren door onze referentieprojecten en kom gerust langs voor een kennismaking. Ontwerp samen met ons uw eigen huis.

Uw wensen staan centraal

Efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, uitstraling en duurzaamheid zijn allemaal zaken waar in de schetsontwerp fase al rekening mee gehouden kan worden. Natuurlijk willen we een mooi pand realiseren, maar het gaat veel verder dan dat. Onze architecten zijn thuis in de meest uiteenlopende panden, welke reeds succesvol ontworpen zijn. We luisteren naar uw wensen en vertalen dat direct in een gedegen schetsontwerp, waarmee we direct kunnen door ontwikkelen. Zodoende kan de juiste werkomgeving gecreëerd worden, welke bijdraagt aan elk aspect van uw onderneming.

Voor elk bouwplan het juiste gevoel, dat is onze missie als we een schetsontwerp maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken en uw wensen te bespreken wat betreft het ontwerpen van uw eigen huis of villa.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Variatie is mooi in ons vak, van woningen tot kantoren van aanbouwen tot utiliteitsbouw dat doen wij als Bouwbedrijf Bodavi allemaal. Nu mogen wij ook  […]

lees verder
Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van van Creij Rosmalen 18 appartementen te Empel mogen gaan bouwen. De 18 appartemtenten zijn geheel ontworpen […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Een klik, van essentieel belang in het gehele bouwproces? Nou, dat was direct al duidelijk in het eerste gesprek met de opdrachtgever. Het vertrouwen was […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541