Schetsontwerp: eigen huis ontwerpen

Bent u voornemens een nieuwbouwwoning, villa of bedrijfspand te laten bouwen? Of juist een verbouwing of aanbouw te laten doen aan uw huis of bedrijfspand? Dan kunnen wij een geheel verzorgd schetsontwerp realiseren. In dit stadium krijgen uw plannen vorm, uw wensen moeten een bepaald gevoel oproepen. Dat begrijpen wij. We werken zowel met interne als met externe architecten samen om uw wensen, niet alleen goed te krijgen qua gevoel, maar ook meteen te kijken naar de haalbaarheid.

Vrijstaand huis of villa ontwerpen

Wilt u een huis of villa ontwerpen? Bouwbedrijf Bodavi staat graag voor u klaar. Onze belangrijkste kernwaarden zijn: alles op maat, luisteren naar uw wensen, gevoel voor waarde en samenwerken. Elk huis, groot of klein, kunnen we ontwerpen met oog voor detail en volgens uw wensen.

Steeds vaker mogen huizen in Nederland welstandsvrij gebouwd worden. Dit vergroot de mogelijkheden qua architectuur enorm. Omdat we zowel met interne als met externe architecten samenwerken, kunnen we altijd de juiste persoon voor het ontwerpen van uw huis of villa aan u voorstellen. Het gevoel dat u belangrijk vindt, kennen wij inmiddels bij onze architecten. Hierdoor kunnen we vooraf de juiste keuze qua architect maken. Laat u inspireren door onze referentieprojecten en kom gerust langs voor een kennismaking. Ontwerp samen met ons uw eigen huis.

Uw wensen staan centraal

Efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, uitstraling en duurzaamheid zijn allemaal zaken waar in de schetsontwerp fase al rekening mee gehouden kan worden. Natuurlijk willen we een mooi pand realiseren, maar het gaat veel verder dan dat. Onze architecten zijn thuis in de meest uiteenlopende panden, welke reeds succesvol ontworpen zijn. We luisteren naar uw wensen en vertalen dat direct in een gedegen schetsontwerp, waarmee we direct kunnen door ontwikkelen. Zodoende kan de juiste werkomgeving gecreëerd worden, welke bijdraagt aan elk aspect van uw onderneming.

Voor elk bouwplan het juiste gevoel, dat is onze missie als we een schetsontwerp maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om kennis te maken en uw wensen te bespreken wat betreft het ontwerpen van uw eigen huis of villa.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

transformatie 23 appartementen te Roosendaal

transformatie 23 appartementen te Roosendaal

Recent hebben wij de opdracht gekregen voor een transformatie van een winkel en kantoorruimte tot 23 appartementen. Deze door Studio 412 ontworpen appartementen midden in […]

lees verder
Opgeleverd: 4 woningen te Well

Opgeleverd: 4 woningen te Well

Wederom een succesvol afgerond project. Wij willen de ontwikkelaar EPM-Holding bedankten voor de succesvolle samenwerking, en de bewoners alle geluk wensen in hun nieuwe woning. […]

lees verder
Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541