Een huis laten bouwen

Bent u op zoek naar uw droomhuis, maar bent u deze in de bestaande huizenmarkt nog steeds niet tegengekomen? Dan bieden we bij Bouwbedrijf Bodavi de oplossing: u kunt uw luxe huis door onze vakmensen laten bouwen. Uw eigen droomhuis, helemaal naar uw wensen en binnen uw budget. Een nieuw huis bouwen is een mijlpaal in uw leven. Een mijlpaal waar wij graag over meedenken en aan meewerken. Samen maken we van uw huis op maat een plek waar u zich thuis gaat voelen.

De voordelen van een nieuwbouw huis bouwen

Wanneer u door ons een luxe huis laat bouwen, kiest u voor de voordelen die een nieuwbouw huis te bieden heeft:

  • Een nieuwbouwwoning is een woning zonder zorgen waar u geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw, alles doet het, op bijna alles zit garantie.
  • Nieuwbouw is al gauw 30% zuiniger dan een woning die 25 jaar geleden gebouwd is.
  • Door de goede isolatie is een nieuwbouwwoning stiller, uw huis wordt echt een plek om tot rust te komen.
  • Nieuwbouw is veiliger doordat dit standaard uitgerust wordt met een professioneel rookalarm en met het modernste hang- en sluitwerk.
  • Een aangename temperatuur, ongeacht de tijd van het jaar.

En natuurlijk voldoet nieuwbouw altijd aan uw specifieke wensen zowel qua binnen- als qua buitenkant.

Wij denken van A tot Z met u mee

Een luxe huis bouwen of een huis laten bouwen doet u niet elke dag, maar wij wel. De professionals van Bouwbedrijf Bodavi denken graag van A tot Z met u mee. We nemen u veel zorgen uit handen. We adviseren u met kennis van zaken over de mogelijkheden van nieuwbouw, maken en bewaken de bouwplannen, houden de kosten van een huis bouwen in het oog en zijn tot en met de oplevering uw aanspreekpunt voor uw vragen en wensen. Eén aanspreekpunt: de sleutel tot een soepel bouwproces. Wij bouwen altijd met een luisterend oor én met oog voor detail.