Bungalow bouwen

Een bungalow is een vrijstaande woning met alleen een benedenverdieping. Een vrijstaand huis met een plat of met een licht hellend dak. Het kan zijn dat er één kamer op de tweede woonlaag is, dit wordt een semibungalow genoemd. Bungalow laten bouwen? Schakel de professionals van Bouwbedrijf Bodavi in.

De voordelen van een bungalow

Twijfelt u nog of u een bungalow wilt bouwen? Wij zetten graag de voordelen van een bungalow voor u op een rijtje:

 • Meer toegankelijkheid
  Een verdieping minder biedt meer toegankelijkheid. U hoeft nooit meer trappen te lopen om naar de slaapkamer te gaan. Het leuke aan een bungalow is dat elke kamer in contact is met de tuin. De grenzen tussen binnen en buiten vervagen.
 • Eenvoudig uit te breiden
  Een bungalow is eenvoudig uit te breiden: van het bijbouwen van extra kamers tot het toevoegen van een complete verdieping.
 • Lagere energiekosten
  Is de bungalow goed geïsoleerd? Dan staat deze gelijk aan minder stookkosten. Doordat een bungalow slechts één verdieping heeft, zijn de eisen op het gebied van verwarming en verkoeling lager.
 • Privacy
  Een bungalow bouwen wordt meestal op een groter stuk grond gedaan. Hierdoor heeft u én meer privacy én extra genot van de tuin.

Bungalow laten bouwen? Bodavi!

Of u een compleet uitgewerkt concept heeft of slechts een idee: met veel ervaring, inzicht en werkplezier brengen de vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi elk bouwproject tot een goed einde. Bungalow laten bouwen? Van meet af aan nemen wij u veel zorgen uit handen. Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.