Uw huis verbouwen

Is er gezinsuitbreiding onderweg? Wilt u uw leefruimte vergroten door een doorbraak te maken tussen de keuken en de woonkamer? Wilt u de zolder omtoveren tot slaapkamer/werkkamer, inclusief dakkapel? Is uw badkamer aan vervanging toe? Of wilt u een aanbouw plaatsen? Wat de reden ook is om uw huis te verbouwen: de vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi helpen u graag van A tot Z. Vanaf het allereerste idee m.b.t. uw woning verbouwen tot en met de oplevering heeft u bij ons één aanspreekpunt.

De voordelen van een woning verbouwen

Wat is de beste keuze? Uw woning verbouwen, verhuizen naar een bestaande woning of nieuwbouw? Wij zetten de voordelen van een huis verbouwen graag voor u op een rijtje:

  • De fijne, vertrouwde woning en de bijbehorende omgeving blijven;
  • Het is een waardevermeerdering van uw woning;
  • Doordat u al in het huis woont, weet u precies wat u niet bevalt en hoe u het hebben wilt.
  • Het allergrootste voordeel van uw huis verbouwen is toch wel dat uw thuis ook uw thuis blijft.

Van een kleine tot een grote verbouwing

Of u nou alleen een dakkapel wilt laten plaatsen of uw complete benedenverdieping wilt aanpakken: Bodavi staat graag voor u klaar voor zowel een kleine als een grote verbouwing. We starten met een plan van aanpak voor het verbouwen van uw woning, vragen eventuele vergunningen aan en geven u een richtprijs wat betreft de kosten van de verbouwing.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u graag kennismaken met ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.