Distributiecentrum bouwen?

Groeit uw bedrijf enorm hard en is het toe aan een nieuw distributiecentrum? Of gaat u verhuizen met uw bedrijf en wilt u een distributiecentrum op een nieuwe plek laten bouwen? In beide gevallen bent u waarschijnlijk op zoek naar een bouwbedrijf voor deze klus. Zoek vooral niet verder, want Bouwbedrijf Bodavi helpt u graag aan een nieuw distributiecentrum. Wij zijn dé partner die alles voor u beheert en duidelijk communiceert.

Distributiecentrum laten bouwen met een persoonlijke aanpak

Een distributiecentrum is belangrijk voor uw bedrijf. Reden genoeg om er samen met u duidelijke afspraken over te maken. Geeft u de voorkeur bijvoorbeeld aan bepaalde materialen? Vindt u energiebesparende technieken en maatschappelijk verantwoord bouwen belangrijk? En van hoeveel laaddocks moet het nieuwe distributiecentrum worden voorzien? Wij denken graag met u mee over de te gebruiken materialen. Daarnaast houden wij ook rekening met de uitstraling en onderhouds- en stichtingskosten die bij uw bedrijf passen.

Laat u een nieuw distributiecentrum bouwen door Bouwbedrijf Bodavi? Dan bent u verzekerd van écht vakmanschap en een eigen contactpersoon tijdens het project waarmee u altijd snel kunt communiceren. Professioneel bouwen, een persoonlijke aanpak, duidelijkheid, veiligheid, efficiëntie en openheid staan namelijk centraal bij ons bedrijf. Dit geldt overigens niet alleen voor het bouwen van een distributiecentrum. Wij werken namelijk in alle aspecten van de bouw, dus ook de woningbouw en de bouw van kantoren, loodsen en zorggebouwen.

Een offerte voor het bouwen van een distributiecentrum?

Wilt u een distributiecentrum laten bouwen door ons en ontvangt u graag meer informatie? Of bent u alleen benieuwd naar de kosten van een distributiecentrum? Wij stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op, zodat u weet waar u aan toe bent.

Daarnaast geven wij ook graag advies over het laten bouwen van een distributiecentrum. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij helpen u graag aan een nieuw distributiecentrum.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541