Fabriekshal of productiehal bouwen

Is uw bedrijf toe aan een grotere fabriekshal of productiehal? Of wilt u een nieuwe, moderne en energiezuinige fabriekshal of productiehal laten bouwen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de juiste partner op het gebied van de bouw van fabriekshallen of productiehallen. Waarom? Omdat wij graag met u meedenken en alles uit handen nemen. Daarnaast communiceren wij altijd duidelijk, zodat u weet waar u aan toe bent.

Een fabriekshal of productiehal nodig?

Een fabriekshal kan een lege ruimte zijn die als opslag dient, maar het kan ook een ruimte zijn waarin specialistische machines staan. In dit geval hebben we het over een fabrieksruimte of productiehal. Wat voor soort constructie uw fabriekshal of productiehal nodig heeft, is afhankelijk van het doel ervan. Heeft u bijvoorbeeld machines die trillingen veroorzaken? Dan moet een fabriekshal of productiehal deze trillingen natuurlijk op kunnen vangen.

Naast de architectuur denken wij ook graag met u mee over de te gebruiken materialen en technieken. Denk aan energiebesparende technieken en het gebruik van duurzame materialen, zodat uw nieuwe fabriekshal of productiehal zo onderhoudsvriendelijk en efficiënt mogelijk wordt. Hierbij verliezen onze architecten de uitstraling die uw nieuwe fabriekshal of productiehal krijgt niet uit het oog.

Fabriekshal of productiehal laten bouwen? Vraag een offerte aan

Bouwbedrijf Bodavi is een professioneel bouwbedrijf. Met ruim 60 jaar aan ervaring kunt u dus wel zeggen dat wij doorgewinterde bouwkundigen zijn met ervaring binnen elk aspect  in de bouw van fabriekshallen, kantoren en loodsen. Wilt u een fabriekshal of productiehal laten bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de bijhorende kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Ook wanneer u informatie of advies wenst over een project en de bijbehorende werkzaamheden staan wij graag voor u klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij helpen u graag.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541