Veelgestelde vragen

Ja, wij bouwen ook een agrarische loods. Door een agrarische loods te laten bouwen, krijgt u meer ruimte om werktuigen en agrarische producten op te slaan. Groeit uw bedrijf en heeft u een grotere agrarische loods nodig? Dan bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres.

Lees meer

Ja, wij bouwen ook een bedrijfshal met kantoor. Sterker nog: hier ligt onze kracht. Wij bouwen namelijk verschillende soorten bedrijfshallen, met én zonder kantoor. Van een kleinere, simpele bedrijfshal tot een bedrijfshal met een complexere constructie met een groot kantoor, verschillende verdiepingen, goederenliften, hellingbanen en laaddocks. Laat u een bedrijfshal met kantoor bouwen door ons? Dan bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak. Ons team werkt met korte lijnen, duidelijke afspraken, vooraf besproken en in een aanpakkerscultuur. Wenst u de economisch voordeligste oplossing of juist exclusiviteit? Wij denken graag met u mee over de architectuur en het materiaalgebruik, net als energiebesparende technieken, onderhoud in de toekomst en uiteraard de veiligheid gedurende het project.

Wilt u meer weten over het laten bouwen van een bedrijfshal met kantoor? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

Hoewel wij geen volledige prefab loods bouwen, bouwen wij wel een loods met prefab onderdelen. Iedere loods heeft doorgaans prefab onderdelen. Zo komen de wandpanelen en het staal al in zijn geheel aan. In zekere zin is al het materiaal voor een loods prefab. Dit maakt het voor ons mogelijk om snel een nieuwe loods voor u te kunnen bouwen.

Lees meer

Ja, wij maken ook gebruik van prefab betonbouw. Complete prefab betonbouw panden bouwen wij echter niet. Wel verwerken wij regelmatig elementen van prefab betonbouw in onze projecten. Denk hierbij aan brandwerende scheidingswanden, vloeren, geïsoleerde buitengevels of een complete laaddock constructie in prefab betonbouw. Deze prefab betonbouw onderdelen worden vaak al in andere, prefab of niet, bouwconstructies toegepast. Het grote voordeel hieraan is de bouwtijd en de kostenbesparing die dit teweeg kan brengen.

Het grote voordeel van prefab betonbouw is de korte bouwtijd. Prefab beton wordt namelijk kant-en-klaar geleverd. Omdat het kant-en-klaar is, is het cruciaal om de werkvoorbereiding tot in de puntjes te verzorgen. Prefab betonbouw maakt het lastiger om naderhand nog aanpassingen te doen en hierdoor wordt de flexibiliteit tijdens een bouwproces dus minder. Wilt u een pand of loods laten bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van prefab betonbouw? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

Het is zeker mogelijk om een bedrijfshal door ons te laten bouwen die zo goedkoop mogelijk is. Wij denken graag met u mee over de te gebruiken materialen, efficiënte constructies en de best mogelijke bouwknopen en detaillering, zodat deze binnen uw budget passen. Wanneer wij een bedrijfshal voor u bouwen die zo goedkoop mogelijk is, houden wij altijd rekening met uw wensen en werken wij met u samen vanaf de eerste schets. Alleen zo kunnen wij namelijk direct een indicatie geven van de kosten. Naast een efficiënte uitvoering zorgt dit ervoor dat het bouwen van een bedrijfshal zo goedkoop mogelijk gaat.

Bent u benieuwd naar de kosten van het laten bouwen van een bedrijfshal? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

 

Het laten bouwen van een vergunningsvrije loods is niet eenvoudig. Bij bijna iedere vorm van bouw bent u namelijk verplicht om een vergunning aan te vragen. Het gaat hierbij niet alleen om de loods zelf, maar ook om de locatie. Wilt u weten of het voor u mogelijk is om een vergunningsvrije loods te laten bouwen? Wij vertellen u graag wanneer u een loods vergunningsvrij mag laten bouwen en wanneer niet. Heeft u wel een vergunning nodig? Ook dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over het laten bouwen van een vergunningsvrije loods? Neem contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

Een staalconstructie van een loods wordt ook een staalframe genoemd. Het is een raamwerk dat de basis vormt voor de muren, vloeren en ramen van een gebouw. Door gebruik te maken van deze stalen constructie ontstaat eerst een stalen skelet, waarna deze snel afgewerkt kan worden.

Lees meer

Ja, wij kunnen een geïsoleerde loods voor u bouwen. Sterker nog: wij bouwen bijna geen ongeïsoleerde loodsen meer. Een geïsoleerde loods heeft namelijk een aantal voordelen. Zo is een geïsoleerde loods milieuvriendelijker dan een ongeïsoleerde loods en heeft u een thermische schil en minder geluidsoverlast.

Lees meer

Ja, wij kunnen zeker een goedkope loods voor u bouwen. Om dit te kunnen doen, willen wij graag vanaf dag één met u om de tafel gaan zitten. Want wat is goedkoop? Dat een loods met goedkoop materiaal wordt gebouwd, maar binnen vijf jaar al vervangen moet worden? Of een loods met lage onderhoudskosten die minimaal 30 jaar meegaat? Omdat de definitie van goedkoop voor iedereen anders is, vinden wij het belangrijk om hier eerst over in gesprek te gaan voor wij starten met het bouwen van een goedkope loods. Wij kunnen door middel van een korte screening van uw wensen een inschatting maken van de prijs voor de desbetreffende loods. Meestal kunnen wij deze binnen één week na de screening geven.

Door vanaf dag één om de tafel te gaan zitten, kunnen wij u een advies geven over de verschillende oplossingen die het mogelijk maken om een goedkope loods te bouwen. Hierbij kijken wij ook direct naar de engineering en het gebruik van het juiste materiaal. Wilt u een goedkope loods laten bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

Ja, wij leveren ook gevelbeplating voor een bedrijfshal. Hiervoor werken wij samen met meerdere leveranciers. Afhankelijk van uw wensen, het soort gevelbeplating dat u heeft gekozen, het budget en andere zaken kiezen wij graag een geschikte, passende partij voor u uit.

Waarom wij met meerdere leveranciers werken? Omdat wij geloven in een vrije marktwerking met partijen die wij vertrouwen, zodat de prijzen scherp en de producten goed blijven. Wij geven u daarom ook altijd de keuze uit drie verschillende leveranciers wanneer het gaat om de gevelbeplating voor een bedrijfshal. Dit maakt het voor ons mogelijk om de prijzen laag te houden zodat u hier profijt van heeft. Wilt u meer informatie over het leveren van gevelbeplating voor uw bedrijfshal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

In de bouwsector wordt voornamelijk gepraat over algemene burgerlijke en utiliteitsbouw en infra. Infra heeft alles te maken met grond-, weg- en waterbouw. Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw is alles wat met bouw te maken heeft, behalve infra. Van bouwwerken als fabriekspanden, kantoorpanden en distributiecentra tot ziekenhuizen en winkels tot seriematige of vrijstaande woningbouw.

Lees meer

De prijs voor het realiseren van een inpandig laaddock in een bestaand bedrijfspand gaat vanaf €90.000,- per dock. Dit is exclusief BTW. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Komt er bijvoorbeeld één laaddock of meerdere? Worden deze inpandig of uitpandig gemaakt? En komt het laaddock in een bestaand pand of in nieuwbouw?

Daarnaast is de prijs van een laaddock ook afhankelijk van de locatie. Moet er voor de plaatsing van een laaddock worden geheid? Of is er een helling aanwezig en moet de afvoer van het hemelwater worden geregeld? Ieder project wordt vooraf door ons beoordeeld, zodat wij u altijd een indicatie kunnen geven van de prijs voor het realiseren van een laaddock.

Heeft u interesse in het laten bouwen van een laaddock en bent u benieuwd naar een eerste schatting van de prijs op basis van uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wat de gemiddelde prijs is van een loods bouwen is afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u bijvoorbeeld een geïsoleerde loods of een opslagloods? Op welke grond moet deze gebouwd worden, hoe groot moet de loods zijn en wat voor ontwerp heeft u in gedachte? Alle beslissingen die worden gemaakt, hebben invloed op de prijs van de loods die u laat bouwen door ons.

Lees meer

Utiliteitsbouw is een overkoepelende term, maar wat is de betekenis nu precies? Wij leggen het u graag uit. Utiliteitsbouw is alles wat bedrijfsmatig is en geen woonbestemming heeft. Wanneer wij het over utiliteitsbouw hebben, hebben wij het over bouwwerken als fabriekspanden, kantoorpanden, bedrijfshallen en distributiecentra.

Lees meer

Wat de prijs van een loods bouwen per m2 is, is afhankelijk van meerdere factoren. Sterker nog: de kosten kunnen enorm verschillen per project. Bij Bouwbedrijf Bodavi leveren wij meestal maatwerk. Dit zorgt ervoor dat wij niet zomaar een schatting kunnen geven van de prijs per m2 voor het laten bouwen van een loods. Wilt u een loods laten bouwen? Door middel van een korte screening kunnen wij een inschatting maken van uw wensen. Op basis hiervan maken wij een inschatting van de prijs voor de desbetreffende loods. Meestal krijgt u deze inschatting binnen één week na de screening.

Lees meer

Wat de bouwkosten per m2 van uw bedrijfsruimte zijn, is afhankelijk van meerdere factoren. De afmetingen van het pand bijvoorbeeld, maar ook of hier verdiepingen in zitten. Doorgaans kunnen wij na een korte kennismaking al snel een inschatting maken van de kosten voor het laten bouwen van een bedrijfsruimte. Denk hierbij aan een kennismakingsgesprek waaruit 2 tot 3 dagen later al een inschatting van de kosten volgt op basis van de bouwkosten per m2 of de totaalprijs.

Wilt u een nieuw bedrijfspand laten bouwen en bent u benieuwd naar de prijs per m2? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Op basis van een eerste idee kunnen wij dus al een schatting geven van de bouwkosten per m2 wanneer het gaat om een nieuwe bedrijfsruimte. Heeft u nog geen concrete ideeën? Geen probleem. Vaak hebben wij aan een gesprek al voldoende om een indicatie van de prijs per m2 te geven.

De kosten van het bouwen van een bedrijfspand zijn uiteraard afhankelijk van een aantal factoren. Hieronder vallen natuurlijk het formaat van het bedrijfspand, de kosten van de materialen en de complexiteit van het beoogde eindresultaat. Omdat deze uiteenlopende zaken invloed hebben op de kosten van het bouwen van een bedrijfspand, kunnen wij dit niet in een eenheidsprijs weergeven.

Om toch snel een richtprijs te kunnen bepalen voor u, hebben wij kengetallen en rekentools waarmee wij binnen een zeer korte tijd een kostenraming kunnen opstellen. Afhankelijk van de complexiteit van het te bouwen bedrijfspand kunnen wij na een korte screening al snel de kosten voor het bouwen van een bedrijfspand inschatten.

Heeft u plannen om een nieuw bedrijfspand te laten bouwen en bent u benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Aan de hand van uw wensen en ideeën kunnen wij een eerste schets maken en op basis hiervan direct een indicatie geven van de kosten om een bedrijfspand te laten bouwen.

De prijzen voor het bouwen van een bedrijfshal zijn afhankelijk van meerdere factoren en lopen hierdoor nogal uiteen. De kosten hangen af van de locatie, gebruiksfunctie en omvang van de bedrijfshal die u laat bouwen. Daarnaast zijn de kosten op meerdere manieren te toetsen: per m2, per kuub of in zijn totaliteit. De kosten van het laten bouwen van een bedrijfshal variëren van €500,- per m2 tot €800,- per m2. Hierbij hebben uw eigen wensen veel invloed op de uiteindelijke kosten.

Lees meer

Omdat wij bij Bouwbedrijf Bodavi een traditioneel bouwbedrijf zijn, is het normaal dat niet alles gestandaardiseerd uitgevoerd kan worden. De prijzen van een prefab beton gebouwde loods kunnen wij daarom ook niet zomaar geven, omdat wij voornamelijk maatwerk leveren. Wilt u een nieuwe loods laten bouwen en wilt u een snelle levering? Dan kijken wij graag samen met u naar verschillende mogelijkheden en de juiste oplossing.

Lees meer

In principe zijn er niet veel verschillende soorten laaddocks. Wel is het mogelijk om te kiezen voor een intern of een extern laaddock. Het verschil? Een intern laaddock ligt in uw bedrijfspand en een extern laaddock niet. Een extern laaddock wordt dan ook vaak gebruikt om inpandige ruimte te kunnen besparen. Meestal met de intentie om die extra ruimte als verkeersruimte te kunnen benutten.

Lees meer

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541