Kunnen jullie een geïsoleerde loods bouwen?

Ja, wij kunnen een geïsoleerde loods voor u bouwen. Sterker nog: wij bouwen bijna geen ongeïsoleerde loodsen meer. Een geïsoleerde loods heeft namelijk een aantal voordelen. Zo is een geïsoleerde loods milieuvriendelijker dan een ongeïsoleerde loods en heeft u een thermische schil en minder geluidsoverlast.

Een geïsoleerde loods laten bouwen: de voordelen

Het laten bouwen van een geïsoleerde loods heeft natuurlijk als grootste voordeel dat u extra opslag of werkruimte krijgt. Het andere grote voordeel van een geïsoleerde loods laten bouwen is dat de isolatie ervoor zorgt dat u minder geluidsoverlast heeft, er een thermische schil is, er minder snel condens ontstaat en uw loods schimmelvrij is. Daarnaast is een geïsoleerde loods milieuvriendelijker, omdat de extra laag in de dak- en wandbeplating de koude lucht buiten houdt in de winter en de warme lucht in de zomer.

Geen condensatie

Door temperatuurverschillen kan er bij stalen bouw snel condens ontstaan. Op de lange termijn kan dit vervelende gevolgen hebben, zoals het ontstaan van schimmel binnen uw loods. Door uw loods direct te laten isoleren, voorkomt u dit. Door de thermische isolatie slaat het vocht niet tegen de buitengevel aan. Dit voorkomt condens.

Geen schimmel

Omdat de geïsoleerde beplating voorkomt dat het vocht tegen de binnenzijde van de gevel condenseert, komt er geen vocht op de muren van uw loods terecht. Hoe minder vocht, hoe beter. Het voorkomt immers dat schimmel intrekt of staal gaat roesten.

Minder geluidsoverlast

Naast het buitenhouden van vocht, heeft een geïsoleerde loods ook het voordeel dat er minder snel geluid binnendringt. De geïsoleerde beplating heeft namelijk ook geluidsabsorberende eigenschappen. Overigens zorgt deze beplating er ook voor dat de geluiden die in uw loods geproduceerd worden minder goed hoorbaar zijn voor de mensen buiten de loods.

Een geïsoleerde loods laten bouwen: de kosten

Wat de kosten zijn van het laten bouwen van een geïsoleerde loods hangt af van verschillende factoren. Denk aan de grootte van de loods, de beschikbare ruimte en de grondslag. Maar ook de plaatselijke regelgeving en de belastbaarheid van de vloeren tellen mee. Daarnaast leveren wij doorgaans maatwerk, waardoor de kosten van een geïsoleerde loods bouwen ook enorm kunnen verschillen per project. Door middel van een korte screening van uw wensen kunnen wij een inschatting maken van de prijs voor de desbetreffende loods. Meestal kunnen wij deze binnen één week na de screening geven.

Wilt u een geïsoleerde loods laten bouwen en bent u benieuwd naar een eerste schatting van de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Bouwbedrijf Bodavi. U kunt erop vertrouwen dat wij een kwalitatief hoogwaardige geïsoleerde loods bouwen voor een aantrekkelijke prijs. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541