Wat is de gemiddelde prijs van een loods bouwen?

Wat de gemiddelde prijs is van een loods bouwen is afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u bijvoorbeeld een geïsoleerde loods of een opslagloods? Op welke grond moet deze gebouwd worden, hoe groot moet de loods zijn en wat voor ontwerp heeft u in gedachte? Alle beslissingen die worden gemaakt, hebben invloed op de prijs van de loods die u laat bouwen door ons.

Een loods laten bouwen: de kosten

Op de vraag wat de gemiddelde prijs van een loods  bouwen is, kunnen wij niet direct antwoord geven. Iedere beslissing die gemaakt wordt, heeft hier namelijk invloed op. Omdat wij een traditioneel bouwbedrijf zijn, voeren wij niet altijd zaken gestandaardiseerd uit. Hierdoor is maatwerk voor ons geen probleem en kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij totaaloplossingen. Van het ontwerp van een loods tot aan het bouwen: wij denken gedurende het hele project met u mee en gaan samen op zoek naar de juiste oplossingen. Daarbij houden wij de kwaliteit en de doelen continu in de gaten.

De kosten van het bouwen van een loods zijn voor een groot deel afhankelijk van het materiaalgebruik. Wilt u een loods laten bouwen met een bepaald budget? Geen probleem. In dit geval kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Ook wanneer u binnen het ontwerp van de nieuwe loods extra voorzieningen mee wilt nemen, is dit geen probleem. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van een loods inclusief kantoorruimte.

Benieuwd naar de kosten van het bouwen van een loods?

Wilt u meer weten over het laten bouwen van een loods of bent u benieuwd naar een eerste inschatting van de kosten? Neem gerust contact met ons op  door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Of vraag een vrijblijvende offerte aan. In deze offerte geven wij u graag een eerste schatting van de prijs van het laten bouwen van een loods.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541