Industriebouw

U wilt een industriehal bouwen, omdat u wilt groeien met uw bedrijf. U bent er namelijk goed in om samen met uw medewerkers uw bedrijf te laten groeien. En dat is ook het liefste wat u doet. Bouwbedrijf Bodavi is gespecialiseerd in industriebouw, dus wij kunnen u helpen met het bouwen van uw industriehal. Want daar zijn wij goed in. Waaruit dat blijkt? Onder andere uit ons 60-jarige bestaan, de door ons gerealiseerde projecten qua industriebouw en aan de succesverhalen. Wij staan graag voor u klaar, communiceren duidelijk en doen wat we zeggen. En eventuele foutjes die gemaakt worden? Die lossen we natuurlijk voor u op.

Professional in de industriebouw

U neemt Bouwbedrijf Bodavi in handen wanneer u maar met één aanspreekpunt, één professional in de industriebouw te maken wilt hebben. Wij regelen de bouw van uw industriehal van A tot Z voor u. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en kunnen u succes garanderen! Snelle schakels en korte lijnen: daar houden wij van.

Wanneer wij een industriehal bouwen, zetten wij al onze kennis en ervaring in om het beste resultaat neer te zetten. Wij vinden het belangrijk dat het proces goed, snel en naar wens verloopt. Dit realiseren wij door efficiënt werk en goed opgeleid personeel met oog voor vakmanschap en veiligheid. Uiteraard helpen we u met advies over materiaal en de architectuur. U wilt tenslotte industriebouw dat modern is, energiezuinig is en gebouwd is op een maatschappelijk verantwoorde manier, maar niet de kosten de overhand laat nemen.

Een industriehal bouwen in Nederland?

Wilt u een industriehal laten bouwen door de professionals van Bouwbedrijf Bodavi? Wij zorgen graag voor een vrijblijvende offerte. Daarnaast adviseren we u over uw project en de mogelijkheden waar u wellicht niet aan gedacht heeft. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij bouwen gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige industriehal. Een die al uw wensen vertegenwoordigt en waarbij u met een goed gevoel over de kosten, de toekomst tegemoet kunt.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties