Industriebouw

U wilt een industriehal bouwen, omdat u wilt groeien met uw bedrijf. U bent er namelijk goed in om samen met uw medewerkers uw bedrijf te laten groeien. En dat is ook het liefste wat u doet. Bouwbedrijf Bodavi is gespecialiseerd in industriebouw, dus wij kunnen u helpen met het bouwen van uw industriehal. Want daar zijn wij goed in. Waaruit dat blijkt? Onder andere uit ons 60-jarige bestaan, de door ons gerealiseerde projecten qua industriebouw en aan de succesverhalen. Wij staan graag voor u klaar, communiceren duidelijk en doen wat we zeggen. En eventuele foutjes die gemaakt worden? Die lossen we natuurlijk voor u op.

Professional in de industriebouw

U neemt Bouwbedrijf Bodavi in handen wanneer u maar met één aanspreekpunt, één professional in de industriebouw te maken wilt hebben. Wij regelen de bouw van uw industriehal van A tot Z voor u. Wij hanteren een persoonlijke aanpak en kunnen u succes garanderen! Snelle schakels en korte lijnen: daar houden wij van.

Wanneer wij een industriehal bouwen, zetten wij al onze kennis en ervaring in om het beste resultaat neer te zetten. Wij vinden het belangrijk dat het proces goed, snel en naar wens verloopt. Dit realiseren wij door efficiënt werk en goed opgeleid personeel met oog voor vakmanschap en veiligheid. Uiteraard helpen we u met advies over materiaal en de architectuur. U wilt tenslotte industriebouw dat modern is, energiezuinig is en gebouwd is op een maatschappelijk verantwoorde manier, maar niet de kosten de overhand laat nemen.

Een industriehal bouwen in Nederland?

Wilt u een industriehal laten bouwen door de professionals van Bouwbedrijf Bodavi? Wij zorgen graag voor een vrijblijvende offerte. Daarnaast adviseren we u over uw project en de mogelijkheden waar u wellicht niet aan gedacht heeft. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij bouwen gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige industriehal. Een die al uw wensen vertegenwoordigt en waarbij u met een goed gevoel over de kosten, de toekomst tegemoet kunt.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV na de 7 woningen welke we eerder hebben aangenomen die gerealiseerd worden op […]

lees verder
Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV 7 eengezinswoningen mogen realiseren. In samenspraak met TSU heeft Bodavi een concept woning […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541