Laaddock bouwen

Wilt u één partij die alle disciplines voor het bouwen van één of meerdere laaddocks in of aan uw bestaande bedrijfspand voor elkaar kan krijgen? Naast onze ruime ervaring bij het bouwen van een laaddock in een nieuwbouw bedrijfspand, hebben we ook meermaals bedrijfspanden aangepast en voorzien van zowel interne als externe laaddocks. Bouwbedrijf Bodavi kan u adviseren qua mogelijkheden bij het bouwen van een laaddock en kan het traject, van plan en vergunning tot realisatie, geheel verzorgen. Ook de constructief technische zaken nemen we dan voor onze rekening. Van ergonomische docklevellers tot verzwaarde exemplaren hebben we reeds gemaakt.

Vanaf het eerste idee

We kunnen een schetsplan maken aan de hand van uw wensen en wat valt binnen het bestemmingsplan van de gemeente. Tevens kunnen we dan al direct een indicatie geven van de te verwachten kosten voor het bouwen van uw laaddock. Omdat we in dit geval vanaf de eerste plannen meedenken, kunnen we onze meerwaarde laten zien door meteen vanuit kostenoogpunt de zaken op te zetten. Dit resulteert in lagere bouwkosten en een efficiëntere uitvoering. Aan de hand hiervan regelen we dan de vergunningen.

Snel schakelen behoort ook tot onze mogelijkheden

Alhoewel we de zaken bij voorkeur vooraf goed voorbereiden, is er ook de mogelijkheid om zeer snel te kunnen schakelen. Vereist uw bedrijfsvoering een acute aanpassing aan uw pand? Dan kunnen de plannen om het laaddock te bouwen in zeer geringe tijd gemaakt worden. Afhankelijk van de medewerking bij gemeente en grondslag waarop een eventuele hellingbaan gerealiseerd moet worden, wordt de uitvoering zo spoedig mogelijk gerealiseerd.

Wij gaan de uitdaging graag aan

Omdat we van huis uit een traditioneel bouwbedrijf zijn, is het bij ons normaal dat zaken niet altijd gestandaardiseerd uitgevoerd kunnen worden. Maatwerk is dan ook geen probleem. Mochten er uitdagingen zijn, gaan we ze graag aan.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties