Laaddock bouwen

Wilt u één partij die alle disciplines voor het bouwen van één of meerdere laaddocks in of aan uw bestaande bedrijfspand voor elkaar kan krijgen? Naast onze ruime ervaring bij het bouwen van een laaddock in een nieuwbouw bedrijfspand, hebben we ook meermaals bedrijfspanden aangepast en voorzien van zowel interne als externe laaddocks. Bouwbedrijf Bodavi kan u adviseren qua mogelijkheden bij het bouwen van een laaddock en kan het traject, van plan en vergunning tot realisatie, geheel verzorgen. Ook de constructief technische zaken nemen we dan voor onze rekening. Van ergonomische docklevellers tot verzwaarde exemplaren hebben we reeds gemaakt.

Vanaf het eerste idee

We kunnen een schetsplan maken aan de hand van uw wensen en wat valt binnen het bestemmingsplan van de gemeente. Tevens kunnen we dan al direct een indicatie geven van de te verwachten kosten voor het bouwen van uw laaddock. Omdat we in dit geval vanaf de eerste plannen meedenken, kunnen we onze meerwaarde laten zien door meteen vanuit kostenoogpunt de zaken op te zetten. Dit resulteert in lagere bouwkosten en een efficiëntere uitvoering. Aan de hand hiervan regelen we dan de vergunningen.

Snel schakelen behoort ook tot onze mogelijkheden

Alhoewel we de zaken bij voorkeur vooraf goed voorbereiden, is er ook de mogelijkheid om zeer snel te kunnen schakelen. Vereist uw bedrijfsvoering een acute aanpassing aan uw pand? Dan kunnen de plannen om het laaddock te bouwen in zeer geringe tijd gemaakt worden. Afhankelijk van de medewerking bij gemeente en grondslag waarop een eventuele hellingbaan gerealiseerd moet worden, wordt de uitvoering zo spoedig mogelijk gerealiseerd.

Wij gaan de uitdaging graag aan

Omdat we van huis uit een traditioneel bouwbedrijf zijn, is het bij ons normaal dat zaken niet altijd gestandaardiseerd uitgevoerd kunnen worden. Maatwerk is dan ook geen probleem. Mochten er uitdagingen zijn, gaan we ze graag aan.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV na de 7 woningen welke we eerder hebben aangenomen die gerealiseerd worden op […]

lees verder
Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV 7 eengezinswoningen mogen realiseren. In samenspraak met TSU heeft Bodavi een concept woning […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541