Laaddock bouwen

Wilt u één partij die alle disciplines voor het bouwen van één of meerdere laaddocks in of aan uw bestaande bedrijfspand voor elkaar kan krijgen? Naast onze ruime ervaring bij het bouwen van een laaddock in een nieuwbouw bedrijfspand, hebben we ook meermaals bedrijfspanden aangepast en voorzien van zowel interne als externe laaddocks. Bouwbedrijf Bodavi kan u adviseren qua mogelijkheden bij het bouwen van een laaddock en kan het traject, van plan en vergunning tot realisatie, geheel verzorgen. Ook de constructief technische zaken nemen we dan voor onze rekening. Van ergonomische docklevellers tot verzwaarde exemplaren hebben we reeds gemaakt.

Vanaf het eerste idee

We kunnen een schetsplan maken aan de hand van uw wensen en wat valt binnen het bestemmingsplan van de gemeente. Tevens kunnen we dan al direct een indicatie geven van de te verwachten kosten voor het bouwen van uw laaddock. Omdat we in dit geval vanaf de eerste plannen meedenken, kunnen we onze meerwaarde laten zien door meteen vanuit kostenoogpunt de zaken op te zetten. Dit resulteert in lagere bouwkosten en een efficiëntere uitvoering. Aan de hand hiervan regelen we dan de vergunningen.

Snel schakelen behoort ook tot onze mogelijkheden

Alhoewel we de zaken bij voorkeur vooraf goed voorbereiden, is er ook de mogelijkheid om zeer snel te kunnen schakelen. Vereist uw bedrijfsvoering een acute aanpassing aan uw pand? Dan kunnen de plannen om het laaddock te bouwen in zeer geringe tijd gemaakt worden. Afhankelijk van de medewerking bij gemeente en grondslag waarop een eventuele hellingbaan gerealiseerd moet worden, wordt de uitvoering zo spoedig mogelijk gerealiseerd.

Wij gaan de uitdaging graag aan

Omdat we van huis uit een traditioneel bouwbedrijf zijn, is het bij ons normaal dat zaken niet altijd gestandaardiseerd uitgevoerd kunnen worden. Maatwerk is dan ook geen probleem. Mochten er uitdagingen zijn, gaan we ze graag aan.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag.

Veelgestelde vragen

De prijs voor het realiseren van een inpandig laaddock in een bestaand bedrijfspand gaat vanaf €90.000,- per dock. Dit is exclusief BTW. De prijs is afhankelijk van een aantal factoren. Komt er bijvoorbeeld één laaddock of meerdere? Worden deze inpandig of uitpandig gemaakt? En komt het laaddock in een bestaand pand of in nieuwbouw?

Daarnaast is de prijs van een laaddock ook afhankelijk van de locatie. Moet er voor de plaatsing van een laaddock worden geheid? Of is er een helling aanwezig en moet de afvoer van het hemelwater worden geregeld? Ieder project wordt vooraf door ons beoordeeld, zodat wij u altijd een indicatie kunnen geven van de prijs voor het realiseren van een laaddock.

Heeft u interesse in het laten bouwen van een laaddock en bent u benieuwd naar een eerste schatting van de prijs op basis van uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

In principe zijn er niet veel verschillende soorten laaddocks. Wel is het mogelijk om te kiezen voor een intern of een extern laaddock. Het verschil? Een intern laaddock ligt in uw bedrijfspand en een extern laaddock niet. Een extern laaddock wordt dan ook vaak gebruikt om inpandige ruimte te kunnen besparen. Meestal met de intentie om die extra ruimte als verkeersruimte te kunnen benutten.

Naast de interne en externe soorten laaddocks voor vrachtverkeer, is het ook mogelijk om een speciaal laaddock voor bestelbussen te laten bouwen. Dit soort laaddock is een combinatie van een roldeur met een laadklep en maakt het mogelijk om bestelbussen aan te docken.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541