Loods bouwen

Groeit uw bedrijf uit zijn jasje? Of gaat u met uw bedrijf verhuizen en wilt u een nieuwe loods, zoals een geïsoleerde loods of opslagloods, laten bouwen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres. Wij zullen gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige loods bouwen. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Onze professionele en ervaren medewerkers op het gebied van loodsenbouw staan graag voor u klaar. Wij verzorgen complete projecten vanaf het ontwerp tot de bouwplaats en bieden u een totaaloplossing op het gebied van loodsbouw aan, inclusief eventuele vergunningaanvragen en de benodigde tekeningen en berekeningen.

Loodsenbouw door Bouwbedrijf Bodavi

Bouwbedrijf Bodavi is een echt familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat. Wij werken in alle aspecten van bouwen zoals de woningbouw, kantoren, bedrijfshallen, loodsenbouw, zorggebouwen en de voedingsindustrie. Van nieuwbouw en verbouw tot reparatie en onderhoud: wij staan graag voor u klaar.

Loods laten bouwen door Bouwbedrijf Bodavi? Wij bouwen loodsen voor de meest uiteenlopende branches. Wilt u een eenvoudige ontwerp en een snelle levering of bent u bijvoorbeeld op zoek naar een loods met een kantoorruimte? Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing. Kwaliteit van bouwen, gehaalde planningen, gerealiseerde doelen en het nakomen van afspraken is bij ons geen toegevoegde waarde, maar een minimale vereiste.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een loods laten bouwen en bent u benieuwd naar de bijbehorende prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Bouwbedrijf Bodavi. Ook kunnen wij u vrijblijvend informeren en adviseren over het project en de daarbij komende werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij helpen u graag op het gebied van loodsenbouw.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties