Loods bouwen

Groeit uw bedrijf uit zijn jasje? Of gaat u met uw bedrijf verhuizen en wilt u een nieuwe loods, zoals een geïsoleerde loods of opslagloods, laten bouwen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres. Wij zullen gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige loods bouwen. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs. Onze professionele en ervaren medewerkers op het gebied van loodsenbouw staan graag voor u klaar. Wij verzorgen complete projecten vanaf het ontwerp tot de bouwplaats en bieden u een totaaloplossing op het gebied van loodsbouw aan, inclusief eventuele vergunningaanvragen en de benodigde tekeningen en berekeningen.

Loodsenbouw door Bouwbedrijf Bodavi

Bouwbedrijf Bodavi is een echt familiebedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat. Wij werken in alle aspecten van bouwen zoals de woningbouw, kantoren, bedrijfshallen, loodsenbouw, zorggebouwen en de voedingsindustrie. Van nieuwbouw en verbouw tot reparatie en onderhoud: wij staan graag voor u klaar.

Loods laten bouwen door Bouwbedrijf Bodavi? Wij bouwen loodsen voor de meest uiteenlopende branches. Wilt u een eenvoudige ontwerp en een snelle levering of bent u bijvoorbeeld op zoek naar een loods met een kantoorruimte? Samen met u gaan we op zoek naar de juiste oplossing. Kwaliteit van bouwen, gehaalde planningen, gerealiseerde doelen en het nakomen van afspraken is bij ons geen toegevoegde waarde, maar een minimale vereiste.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een loods laten bouwen en bent u benieuwd naar de bijbehorende prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Bouwbedrijf Bodavi. Ook kunnen wij u vrijblijvend informeren en adviseren over het project en de daarbij komende werkzaamheden. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij helpen u graag op het gebied van loodsenbouw.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV na de 7 woningen welke we eerder hebben aangenomen die gerealiseerd worden op […]

lees verder
Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV 7 eengezinswoningen mogen realiseren. In samenspraak met TSU heeft Bodavi een concept woning […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541