Boerderij laten bouwen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van een boerderij? Met onze ruime ervaring in het realiseren van nieuwbouw boerderijen bent u bij Bodavi aan het juiste adres. Wij kunnen een, volledig naar eigen wens te ontwerpen, boerderij voor u bouwen. Dit doen we in samenspraak met onze eigen architect of we gaan samen op zoek naar een externe architect. We laten uw boerderij bouwen door een architect waar u het beste gevoel bij heeft.

Wij ontzorgen u van A tot Z

Bij Bouwbedrijf Bodavi ontzorgen we u van A tot Z. Van het gehele vergunningstraject en alle bijbehorende zaken tot de uiteindelijke realisatie van uw boerderij. Omdat we al in een vroeg stadium betrokken worden bij het bouwen van uw boerderij, kunnen we al snel een kostenindicatie geven voordat de plannen compleet uitgewerkt zijn en bij de gemeente liggen. Dit voorkomt teleurstellingen en reeds voor niets gemaakte kosten achteraf.

Heeft u al uitgewerkte bouwplannen voor het bouwen van een boerderij? Ook dat is bij ons prima. Aan hand van deze bouwplannen maken wij voor u een geheel verzorgde open calculatie. Deze calculatie zorgt ervoor dat er gerichte keuzes met een juiste onderbouwing gemaakt kunnen worden. Gedurende het hele proces denken wij met u mee over de mogelijkheden, eventuele besparingen of juist luxere opties qua materiaalgebruik.

De voordelen van nieuwbouw

Wanneer u ervoor kiest om een nieuwbouw boerderij te bouwen, kiest u voor de volgende voordelen:

  • Een woning zonder zorgen waar u geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw, alles doet het en op bijna alles zit garantie.
  • Nieuwbouw is vele malen zuiniger dan een bestaande woning. Dit levert direct een besparing op in energielasten.
  • Een nul op de meter boerderij bouwen behoort tot onze mogelijkheden.
  • Omdat we vanaf een vroeg stadium met u kunnen meedenken, is het economisch aantrekkelijk om nieuw te bouwen.
  • Al uw wensen zijn bespreekbaar.

Waarom u voor het bouwen van een boerderij Bouwbedrijf Bodavi moet inschakelen? Omdat we ruime ervaring hebben in het bouwproces met particulieren die maatwerk wensen hebben. Traditiegetrouw nemen wij elke stap in het proces serieus en kunnen we u bijstaan op elk vlak. Velen zijn u al voorgegaan. Met ons oog voor detail en onze korte communicatielijnen woont u ongetwijfeld met veel plezier in uw nieuwe boerderij.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Weer een mooi project mogen wij gaan realiseren. Afgelopen week zijn de contracten getekend voor het bouwen van een nieuwbouw 2 kapper in Vught. De […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis geheel ontworpen door Thomas Architecten  mogen gaan realiseren in Veghel. De overdracht  zal in week 39 plaats […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis van ruim 1950m3 geheel ontworpen door Maas architecten en gelegen op het terrein van de voormalige kazerne […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541