Moderne bungalow laten bouwen

Een bungalow is een vrijstaande woning met alleen een benedenverdieping. Een vrijstaand huis met een plat of met een licht hellend dak. Het kan zijn dat er één kamer op de tweede woonlaag is, dit wordt een semi bungalow genoemd. Een moderne nieuwbouw bungalow laten bouwen? Schakel de professionals van Bouwbedrijf Bodavi in.

De voordelen van een bungalow

Twijfelt u nog of u een moderne bungalow of een semi bungalow wilt bouwen? Wij zetten graag de voordelen van een bungalow voor u op een rijtje:

 • Meer toegankelijkheid
  Een verdieping minder biedt meer toegankelijkheid. U hoeft nooit meer trappen te lopen om naar de slaapkamer te gaan. Het leuke aan een bungalow is dat elke kamer in contact is met de tuin. De grenzen tussen binnen en buiten vervagen.
 • Eenvoudig uit te breiden
  Een bungalow is eenvoudig uit te breiden: van het bijbouwen van extra kamers tot het toevoegen van een complete verdieping.
 • Nul op de meter behoort bij ons tot de mogelijkheden
  Een nul-op-de-meterwoning is energieneutraal en levert u als bewoner een grote besparing qua energiekosten op. Een energierekening van slechts een paart tientjes per jaar of zelfs een rekening van nul euro is te realiseren.
 • Privacy
  Een bungalow bouwen wordt meestal op een groter stuk grond gedaan. Hierdoor heeft u én meer privacy én extra genot van de tuin.

Bungalow laten bouwen? Bodavi!

Of u nou een compleet uitgewerkt concept heeft of slechts een idee: met veel ervaring, inzicht en werkplezier brengen de vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi elk bouwproject tot een goed einde. Moderne bungalow laten bouwen? Van meet af aan nemen wij u veel zorgen uit handen. Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Variatie is mooi in ons vak, van woningen tot kantoren van aanbouwen tot utiliteitsbouw dat doen wij als Bouwbedrijf Bodavi allemaal. Nu mogen wij ook  […]

lees verder
Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van van Creij Rosmalen 18 appartementen te Empel mogen gaan bouwen. De 18 appartemtenten zijn geheel ontworpen […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Een klik, van essentieel belang in het gehele bouwproces? Nou, dat was direct al duidelijk in het eerste gesprek met de opdrachtgever. Het vertrouwen was […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541