Moderne bungalow laten bouwen

Een bungalow is een vrijstaande woning met alleen een benedenverdieping. Een vrijstaand huis met een plat of met een licht hellend dak. Het kan zijn dat er één kamer op de tweede woonlaag is, dit wordt een semi bungalow genoemd. Een moderne nieuwbouw bungalow laten bouwen? Schakel de professionals van Bouwbedrijf Bodavi in.

De voordelen van een bungalow

Twijfelt u nog of u een moderne bungalow of een semi bungalow wilt bouwen? Wij zetten graag de voordelen van een bungalow voor u op een rijtje:

 • Meer toegankelijkheid
  Een verdieping minder biedt meer toegankelijkheid. U hoeft nooit meer trappen te lopen om naar de slaapkamer te gaan. Het leuke aan een bungalow is dat elke kamer in contact is met de tuin. De grenzen tussen binnen en buiten vervagen.
 • Eenvoudig uit te breiden
  Een bungalow is eenvoudig uit te breiden: van het bijbouwen van extra kamers tot het toevoegen van een complete verdieping.
 • Nul op de meter behoort bij ons tot de mogelijkheden
  Een nul-op-de-meterwoning is energieneutraal en levert u als bewoner een grote besparing qua energiekosten op. Een energierekening van slechts een paart tientjes per jaar of zelfs een rekening van nul euro is te realiseren.
 • Privacy
  Een bungalow bouwen wordt meestal op een groter stuk grond gedaan. Hierdoor heeft u én meer privacy én extra genot van de tuin.

Bungalow laten bouwen? Bodavi!

Of u nou een compleet uitgewerkt concept heeft of slechts een idee: met veel ervaring, inzicht en werkplezier brengen de vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi elk bouwproject tot een goed einde. Moderne bungalow laten bouwen? Van meet af aan nemen wij u veel zorgen uit handen. Wij adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Weer een mooi project mogen wij gaan realiseren. Afgelopen week zijn de contracten getekend voor het bouwen van een nieuwbouw 2 kapper in Vught. De […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis geheel ontworpen door Thomas Architecten  mogen gaan realiseren in Veghel. De overdracht  zal in week 39 plaats […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis van ruim 1950m3 geheel ontworpen door Maas architecten en gelegen op het terrein van de voormalige kazerne […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541