Mantelzorgwoning bouwen

Steeds vaker wonen de oudere familieleden niet meer in verzorgingstehuizen maar in mantelzorgwoningen. Mantelzorgwoningen maken het mogelijk om uw familie eenvoudig dicht bij huis te verzorgen. Wilt u een mantelzorgwoning laten bouwen? Bouwbedrijf Bodavi heeft al meerdere mantelzorgwoningen gerealiseerd, waar we samen met onze opdrachtgevers streven naar een betaalbaar, gebruiksvriendelijk en esthetisch mooie woning.

Wij kunnen voor u het tekenwerk verzorgen waarbij we meedenken met praktische oplossingen. Uiteraard kunnen we ook op basis van de tekeningen van een architect het project realiseren. U bent van harte welkom om op elk moment bij ons een bak koffie te komen drinken, zodat u met ons kunt doornemen wat uw wensen zijn. Uiteraard is het mogelijk om op locatie de situatie samen te bekijken. Met onze bouwtechnische kennis kunnen we u adviseren op het gebied van kosten, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm bouwen van een mantelzorgwoning.

Waarom een mantelwoning laten bouwen door Bodavi?

Waarom u een mantelzorgwoning moet laten bouwen door Bouwbedrijf Bodavi? Omdat wij een heleboel voordelen te bieden hebben:

  • Wij staan voor heldere communicatie met korte lijnen en het liefst mondeling. Dit maakt het bouwtraject een stuk aangenamer voor de opdrachtgever.
  • Grote flexibiliteit. Valt u tijdens het bouwproces iets op wat u liever anders wilt? Geen probleem! Onze timmermannen op de bouwplaats staan overal voor open en als de wijziging niet al te ingrijpend is, kunnen we deze direct doorvoeren waar u bij staat.
  • Omdat we actief zijn in de particuliere woningbouw zijn we gewend aan maatwerkoplossingen. Daarom hanteren we een persoonlijke benadering om een mantelwoning te realiseren die bij de huidige woning past.

Met ruim 60 jaar ervaring in de bouw heeft u aan Bouwbedrijf Bodavi een solide partner. Groot, klein, luxe of met een budget we kunnen overal in meedenken. We kijken naar de situatie om op alle fronten te assisteren in het bouwen van een mantelzorgwoning waar u en uw familieleden iets aan hebben. Samen de schouders eronder voor een mooi resultaat waar u bent voorzien van alle gemakken. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Variatie is mooi in ons vak, van woningen tot kantoren van aanbouwen tot utiliteitsbouw dat doen wij als Bouwbedrijf Bodavi allemaal. Nu mogen wij ook  […]

lees verder
Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van van Creij Rosmalen 18 appartementen te Empel mogen gaan bouwen. De 18 appartemtenten zijn geheel ontworpen […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Een klik, van essentieel belang in het gehele bouwproces? Nou, dat was direct al duidelijk in het eerste gesprek met de opdrachtgever. Het vertrouwen was […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541