Mantelzorgwoning bouwen

Steeds vaker wonen de oudere familieleden niet meer in verzorgingstehuizen maar in mantelzorgwoningen. Mantelzorgwoningen maken het mogelijk om uw familie eenvoudig dicht bij huis te verzorgen. Wilt u een mantelzorgwoning laten bouwen? Bouwbedrijf Bodavi heeft al meerdere mantelzorgwoningen gerealiseerd, waar we samen met onze opdrachtgevers streven naar een betaalbaar, gebruiksvriendelijk en esthetisch mooie woning.

Wij kunnen voor u het tekenwerk verzorgen waarbij we meedenken met praktische oplossingen. Uiteraard kunnen we ook op basis van de tekeningen van een architect het project realiseren. U bent van harte welkom om op elk moment bij ons een bak koffie te komen drinken, zodat u met ons kunt doornemen wat uw wensen zijn. Uiteraard is het mogelijk om op locatie de situatie samen te bekijken. Met onze bouwtechnische kennis kunnen we u adviseren op het gebied van kosten, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm bouwen van een mantelzorgwoning.

Waarom een mantelwoning laten bouwen door Bodavi?

Waarom u een mantelzorgwoning moet laten bouwen door Bouwbedrijf Bodavi? Omdat wij een heleboel voordelen te bieden hebben:

  • Wij staan voor heldere communicatie met korte lijnen en het liefst mondeling. Dit maakt het bouwtraject een stuk aangenamer voor de opdrachtgever.
  • Grote flexibiliteit. Valt u tijdens het bouwproces iets op wat u liever anders wilt? Geen probleem! Onze timmermannen op de bouwplaats staan overal voor open en als de wijziging niet al te ingrijpend is, kunnen we deze direct doorvoeren waar u bij staat.
  • Omdat we actief zijn in de particuliere woningbouw zijn we gewend aan maatwerkoplossingen. Daarom hanteren we een persoonlijke benadering om een mantelwoning te realiseren die bij de huidige woning past.

Met ruim 60 jaar ervaring in de bouw heeft u aan Bouwbedrijf Bodavi een solide partner. Groot, klein, luxe of met een budget we kunnen overal in meedenken. We kijken naar de situatie om op alle fronten te assisteren in het bouwen van een mantelzorgwoning waar u en uw familieleden iets aan hebben. Samen de schouders eronder voor een mooi resultaat waar u bent voorzien van alle gemakken. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties