Notariswoning laten bouwen?

Een notariswoning laten bouwen? Waarom verder zoeken, als Bouwbedrijf Bodavi de juiste partner voor u kan en wil zijn? Met onze jarenlange ervaring in de traditionele notariswoningen kunnen wij u hierin op de juiste manier begeleiden en de perfecte notariswoning voor u bouwen. Laat u ook eens inspireren door onze reeds gerealiseerde projecten.

Wij staan van A t/m Z voor u klaar

Wij kunnen u van A t/m Z van dienst zijn. Dit wil zeggen, wij kunnen voor u ook in de ontwerpfase al een belangrijke rol spelen. Vanaf het allereerste ontwerp tot het meedenken in de ontwerpfase met slimmigheden, waardoor we de bouwkosten kunnen reduceren. Daarnaast kunnen wij in een vroeg stadium al een kostenraming afgeven waardoor er snel geschakeld kan worden wanneer dit nodig is voordat de stukken richting de gemeente gaan. Zodoende voorkomt u dat voor de te bouwen notariswoning een vergunning afgegeven wordt en dat achteraf blijkt dat het plan niet binnen budget valt.

Om een maximaal resultaat voor het beoogde budget te realiseren, denken we graag met u mee. We hebben zowel ervaring in het reduceren van bouwkosten als het zeer exclusieve werk.

Bouwbedrijf Bodavi denkt graag met u mee

Ook wanneer er al een ontwerp is gemaakt en alle stukken t.b.v. de calculatie al zijn uitgewerkt, bent u uiteraard van harte welkom. Graag gaan we dan in gesprek met u om ons in het plan in te leven en een gevoel te krijgen bij uw wensen. We verzorgen dan een open begroting voor u, waarin duidelijk aangegeven is wat we voor u doen.

Wilt u de notariswoning enkel casco laten bouwen en de afbouw zelf regelen? Dan is dat geen probleem. Graag verzorgen we dan een wind- en waterdichte woning welke verder door u of uw relaties afgemaakt wordt.

Graag werken we aan uw huis, een plek waar u zich thuis voelt. Ons doel is dit te realiseren, zodat u de plek waar u naar streeft krijgt binnen uw budget en planning. We helpen u graag en denken mee in het proces om uw notariswoning te bouwen. Tijdens de bouw werken we met eigen mensen die onze partners aansturen en begeleiden om het werk tot een fraai resultaat te maken.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties