Eén team

Van directie tot uitvoerders, van planners tot projectleiders en van metselaars tot timmerlieden: al onze mensen vormen samen één hecht team. Een enthousiast team dat vanaf de eerste stap uw wensen centraal stelt en dat intensief met u samenwerkt.

Samen hebben wij immers hetzelfde doel: een goed product waar we met z’n alles trots op kunnen zijn!

Directie

Aangenaam …

In 2012 heb ik het stokje overgenomen van mijn vader, die dat jaren geleden had gedaan bij zijn vader. Bodavi is een echt familiebedrijf. Dat merk je: hier werken mensen met hart voor hun werk, hun collega’s en hun klanten. Mijn vader en opa hebben er een prachtig bedrijf van gemaakt en ik ben trots dat ik nu leiding mag geven aan dit enthousiaste en professionele team.

De markt stelt ons vandaag de dag voor grote uitdagingen. Ik ben ervan overtuigd dat wij daar op de juiste manier mee omgaan. En dat wij in staat zijn om nog verder te groeien. Dat kan niet anders met zulke gemotiveerde mensen en zulke mooie projecten.

Ik heb in de loop der jaren een scherp oog ontwikkeld voor de zaken waar wij als aannemer en u als opdrachtgever tegenaan lopen. Na mijn studie werkte ik als tekenaar bij een planontwikkelingsbureau. Hier kon ik de nodige technische en ontwerpvaardigheden ontwikkelen. Daarna heb ik jaren op de werkvloer gestaan als voorman timmerman en zo de ambachtelijke kant van ons vak door en door leren kennen. Vervolgens heb ik nog vele jaren als uitvoerder/projectleider meerdere werken mogen realiseren. Werken waarin ik mijn liefde voor de bouw kon laten zien en waarin ik heb geleerd om effectief te communiceren met opdrachtgevers en uitvoerend personeel.

Mijn grootste drijfveer? Het warme gevoel als een opdrachtgever niet alleen tevreden, maar ook oprecht blij is met dat wat wij gerealiseerd hebben.
Met de mensen van Bodavi wil ik dan ook kwalitatief hoogwaardige werken blijven maken. Dat gaat zeker lukken. Steeds meer nieuwe opdrachtgevers weten ons te vinden, met name dankzij het aanstekelijke enthousiasme van onze trouwe klanten.

Wilt u ook eens kennismaken? De koffie staat klaar. En wij staan te trappelen om u te helpen met creatieve ideeën en een inzet die elke samenwerking tot een succes zal maken.

Nick van Vianen
directeur