Opslagloods of opslaghal bouwen

Een opslagloods of opslaghal is essentieel voor veel bedrijven. Deze biedt namelijk voldoende ruimte om apparatuur, gereedschappen of grondstoffen op te slaan. Groeit uw bedrijf hard en heeft u behoefte aan meer opslagruimte? Of wilt u een nieuwe opslagloods laten bouwen? Bouwbedrijf Bodavi helpt u graag met deze klus. Met ruim 60 jaar ervaring hebben wij een professionele en persoonlijke aanpak.

De bouw van een opslagloods of opslaghal

Het bouwen van een opslagloods of opslaghal vraagt om maatwerk. Iets waar wij bij Bouwbedrijf Bodavi onze hand niet voor omdraaien. Wij bouwen namelijk loodsen voor de meest uiteenlopende branches. Wilt u een eenvoudige opslagloods? En waar gaat u de opslagloods voor gebruiken? Of het nu gaat om de opslag van grondstoffen of van specialistische machines: het bouwen van een opslagloods of opslaghal verdient bij ons een persoonlijke aanpak.

Iedere opslagloods of opslaghal bouwen wij daarom gebaseerd op uw wensen en eisen. Zijn er eisen op het gebied van temperatuur, luchtvochtigheid of licht? Of ligt uw focus voornamelijk op duurzaamheid? Samen met u kijken wij graag naar de juiste oplossing. Uiteraard houden wij altijd rekening met de veiligheidseisen die gelden voor u als klant. Ook zorgen wij ervoor dat wij altijd zo efficiënt mogelijk blijven werken. Niet alleen op het gebied van materiaal, maar ook wanneer het gaat om uw budget. Het zo goedkoop mogelijk bouwen van een opslagloods of opslaghal zit namelijk ook in ons ons portfolio.

Een opslagloods laten bouwen?

Wilt u een opslagloods of opslaghal laten bouwen en ontvangt u graag meer informatie of bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij informeren u graag vrijblijvend over het proces. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij helpen u graag met het bouwen van een opslagloods of opslaghal.

Veelgestelde vragen

Wat de gemiddelde prijs is van een loods bouwen is afhankelijk van een aantal factoren. Wilt u bijvoorbeeld een geïsoleerde loods of een opslagloods? Op welke grond moet deze gebouwd worden, hoe groot moet de loods zijn en wat voor ontwerp heeft u in gedachte? Alle beslissingen die worden gemaakt, hebben invloed op de prijs van de loods die u laat bouwen door ons.

Omdat wij geen staalbouwer zijn, is het niet mogelijk om door ons alleen de staalconstructie van een loods te laten bouwen. Natuurlijk is het wel mogelijk om een loods te laten bouwen met als basis een staalconstructie, maar het bouwen van de staalconstructie besteden wij uit aan een onderaannemer.

Ja, wij kunnen een geïsoleerde loods voor u bouwen. Sterker nog: wij bouwen bijna geen ongeïsoleerde loodsen meer. Een geïsoleerde loods heeft namelijk een aantal voordelen. Zo is een geïsoleerde loods milieuvriendelijker dan een ongeïsoleerde loods en heeft u een thermische schil en minder geluidsoverlast.

Ja, wij kunnen zeker een goedkope loods voor u bouwen. Om dit te kunnen doen, willen wij graag vanaf dag één met u om de tafel gaan zitten. Want wat is goedkoop? Dat een loods met goedkoop materiaal wordt gebouwd, maar binnen vijf jaar al vervangen moet worden? Of een loods met lage onderhoudskosten die minimaal 30 jaar meegaat? Omdat de definitie van goedkoop voor iedereen anders is, vinden wij het belangrijk om hier eerst over in gesprek te gaan voor wij starten met het bouwen van een goedkope loods. Wij kunnen door middel van een korte screening van uw wensen een inschatting maken van de prijs voor de desbetreffende loods. Meestal kunnen wij deze binnen één week na de screening geven.

Het laten bouwen van een vergunningsvrije loods is niet eenvoudig. Bij bijna iedere vorm van bouw bent u namelijk verplicht om een vergunning aan te vragen. Het gaat hierbij niet alleen om de loods zelf, maar ook om de locatie. Wilt u weten of het voor u mogelijk is om een vergunningsvrije loods te laten bouwen? Wij vertellen u graag wanneer u een loods vergunningsvrij mag laten bouwen en wanneer niet. Heeft u wel een vergunning nodig? Ook dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over het laten bouwen van een vergunningsvrije loods? Neem contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541