Het échte thuisgevoel

U leeft er bijna elke dag. U deelt er de mooiste momenten met uw gezin, vrienden en familie. Dus wilt u dat alles in uw huis ook echt klopt. Dat elk onderdeel perfect is afgewerkt. En dat alles voldoet aan uw wensen als het gaat om uitstraling en comfort.

Wij bouwen met een luisterend oor én met oog voor detail. Wij weten wat u nodig hebt om straks helemaal thuis te zijn in uw woning!

 

Zekerheid voorop, factuur achteraf

Misschien hebt u wel eens gehoord van een aannemer die het niet heeft gered en die niet meer heeft opgeleverd dan een financieel drama. Dat zult u bij ons niet meemaken. Als u dat wenst, kunnen wij zelfs in goed overleg de werkzaamheden achteraf factureren. Uw risico? Nihil!

 

Een open deur

Communicatie vinden wij heel belangrijk. Daarom kunt u altijd contact opnemen met onze collega’s op kantoor. Tijdens de bouw kunt u natuurlijk direct overleggen met de voorman. Dat werkt wel zo handig.
Eén aanspreekpunt: dé sleutel tot een soepele bouw.

Bekijk onze projecten

 

Samen met anderen

Hebt u familie, vrienden of kennissen in de bouwwereld? En wilt u hen bij het project betrekken? Gewoon doen! Wij hebben de afgelopen jaren wel bewezen dat we niet eenkennig zijn en kunnen dus ook uitstekend samenwerken met uw relaties. U bepaalt zelf wie wat doet. En wie de regie houdt. Wilt u iedereen tevreden houden en zelf geen gedoe hebben? Dan coördineren wij gewoon alle activiteiten binnen het project. Dat is wel zo makkelijk.