Projectontwikkeling van bouwprojecten

Met Bouwbedrijf Bodavi heeft u een juiste partner op het gebied van ontwikkeling gevonden. Van de herontwikkeling van kantoren of bedrijfspanden tot nieuwbouw projectontwikkeling van geschakelde of vrijstaande woningen en appartementencomplexen. Deels worden onze bouwprojecten dan ook gerealiseerd uit eigen of samenwerkende ontwikkeling.

Ontwikkelen van bezit

Heeft u een her te ontwikkelen pand of gronden? Dan willen we graag onze frisse kijk hier op loslaten om tot een win-winsituatie te komen. We kunnen snel schakelen en hebben voor nieuwbouw zelfs uitgewerkte plannen liggen welke budgettair en bouwkundig reeds helemaal compleet zijn.

Mochten de plannen van uw bouwprojecten op maat worden uitgewerkt, dan kunnen we dat intern voor u oplossen. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen en de lijnen erg kort zijn.
De expertise van zowel projectontwikkeling, bouwkundig advies, budgettering, visualisatie als realisatie vindt u bij Bouwbedrijf Bodavi allemaal onder één dak.

Denken in kansen

Wij denken niet in problemen, wij denken in kansen. Graag denken we met u mee om kansrijke bouwprojecten tot stand te brengen voor wonen en werken, voor de verkoop of om te verhuren. Of het nu een belegging betreft of een investering voor de particuliere markt: we maken elk plan tot een succes. En dat doen we samen met u.

Nauwe samenwerking met projectontwikkelaars

Naast het in eigen ontwikkeling realiseren van diverse bouwprojecten, werken we ook nauw samen met diverse projectontwikkelaars. Laat ons uw partner zijn voor de projectontwikkeling van bouwprojecten. Onze korte lijnen zullen goed van pas komen om de juiste keuzes te maken op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid, efficiëntie en uitstraling in uw nog te ontwikkelen project.

Bent u benieuwd wat Bouwbedrijf Bodavi voor u kan betekenen op het gebied van projectontwikkeling of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele vakmensen én de koffie staan altijd voor u klaar.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Weer een mooi project mogen wij gaan realiseren. Afgelopen week zijn de contracten getekend voor het bouwen van een nieuwbouw 2 kapper in Vught. De […]

lees verder
Nieuwbouw 13 woningen te Krimpen a/d Lek

Nieuwbouw 13 woningen te Krimpen a/d Lek

Naar eerder al voor een aantal projecten een samenwerking aan te zijn gegaan mogen wij met trots zeggen dat we weer een mooi project samen […]

lees verder
Nieuwbouw 2 park villa’s ‘s-Hertogenbosch

Nieuwbouw 2 park villa’s ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever en ontwikkelaar  MWPO mogen wij 2 park villa’s gaan bouwen. Dit zijn de grootste woningen van het project Gasthuis Kwartier. De woningen […]

lees verder
Nieuwbouw 3 Urban villa’s ‘s-Hertogenbosch

Nieuwbouw 3 Urban villa’s ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever en ontwikkelaar  MWPO mogen wij 3 Urban villa’s gaan bouwen. De woningen zijn geheel ontworpen door Houben van Mierlo architecten. De Woningen […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541