Projectontwikkeling van bouwprojecten

Met Bouwbedrijf Bodavi heeft u een juiste partner op het gebied van ontwikkeling gevonden. Van de herontwikkeling van kantoren of bedrijfspanden tot nieuwbouw projectontwikkeling van geschakelde of vrijstaande woningen en appartementencomplexen. Deels worden onze bouwprojecten dan ook gerealiseerd uit eigen of samenwerkende ontwikkeling.

Ontwikkelen van bezit

Heeft u een her te ontwikkelen pand of gronden? Dan willen we graag onze frisse kijk hier op loslaten om tot een win-winsituatie te komen. We kunnen snel schakelen en hebben voor nieuwbouw zelfs uitgewerkte plannen liggen welke budgettair en bouwkundig reeds helemaal compleet zijn.

Mochten de plannen van uw bouwprojecten op maat worden uitgewerkt, dan kunnen we dat intern voor u oplossen. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen en de lijnen erg kort zijn.
De expertise van zowel projectontwikkeling, bouwkundig advies, budgettering, visualisatie als realisatie vindt u bij Bouwbedrijf Bodavi allemaal onder één dak.

Denken in kansen

Wij denken niet in problemen, wij denken in kansen. Graag denken we met u mee om kansrijke bouwprojecten tot stand te brengen voor wonen en werken, voor de verkoop of om te verhuren. Of het nu een belegging betreft of een investering voor de particuliere markt: we maken elk plan tot een succes. En dat doen we samen met u.

Nauwe samenwerking met projectontwikkelaars

Naast het in eigen ontwikkeling realiseren van diverse bouwprojecten, werken we ook nauw samen met diverse projectontwikkelaars. Laat ons uw partner zijn voor de projectontwikkeling van bouwprojecten. Onze korte lijnen zullen goed van pas komen om de juiste keuzes te maken op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid, efficiëntie en uitstraling in uw nog te ontwikkelen project.

Bent u benieuwd wat Bouwbedrijf Bodavi voor u kan betekenen op het gebied van projectontwikkeling of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele vakmensen én de koffie staan altijd voor u klaar.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Variatie is mooi in ons vak, van woningen tot kantoren van aanbouwen tot utiliteitsbouw dat doen wij als Bouwbedrijf Bodavi allemaal. Nu mogen wij ook  […]

lees verder
Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van van Creij Rosmalen 18 appartementen te Empel mogen gaan bouwen. De 18 appartemtenten zijn geheel ontworpen […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Een klik, van essentieel belang in het gehele bouwproces? Nou, dat was direct al duidelijk in het eerste gesprek met de opdrachtgever. Het vertrouwen was […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541