Projectontwikkeling van bouwprojecten

Met Bouwbedrijf Bodavi heeft u een juiste partner op het gebied van ontwikkeling gevonden. Van de herontwikkeling van kantoren of bedrijfspanden tot nieuwbouw projectontwikkeling van geschakelde of vrijstaande woningen en appartementencomplexen. Deels worden onze bouwprojecten dan ook gerealiseerd uit eigen of samenwerkende ontwikkeling.

Ontwikkelen van bezit

Heeft u een her te ontwikkelen pand of gronden? Dan willen we graag onze frisse kijk hier op loslaten om tot een win-winsituatie te komen. We kunnen snel schakelen en hebben voor nieuwbouw zelfs uitgewerkte plannen liggen welke budgettair en bouwkundig reeds helemaal compleet zijn.

Mochten de plannen van uw bouwprojecten op maat worden uitgewerkt, dan kunnen we dat intern voor u oplossen. Dit betekent dat we snel kunnen schakelen en de lijnen erg kort zijn.
De expertise van zowel projectontwikkeling, bouwkundig advies, budgettering, visualisatie als realisatie vindt u bij Bouwbedrijf Bodavi allemaal onder één dak.

Denken in kansen

Wij denken niet in problemen, wij denken in kansen. Graag denken we met u mee om kansrijke bouwprojecten tot stand te brengen voor wonen en werken, voor de verkoop of om te verhuren. Of het nu een belegging betreft of een investering voor de particuliere markt: we maken elk plan tot een succes. En dat doen we samen met u.

Nauwe samenwerking met projectontwikkelaars

Naast het in eigen ontwikkeling realiseren van diverse bouwprojecten, werken we ook nauw samen met diverse projectontwikkelaars. Laat ons uw partner zijn voor de projectontwikkeling van bouwprojecten. Onze korte lijnen zullen goed van pas komen om de juiste keuzes te maken op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid, efficiëntie en uitstraling in uw nog te ontwikkelen project.

Bent u benieuwd wat Bouwbedrijf Bodavi voor u kan betekenen op het gebied van projectontwikkeling of wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele vakmensen én de koffie staan altijd voor u klaar.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

transformatie 23 appartementen te Roosendaal

transformatie 23 appartementen te Roosendaal

Recent hebben wij de opdracht gekregen voor een transformatie van een winkel en kantoorruimte tot 23 appartementen. Deze door Studio 412 ontworpen appartementen midden in […]

lees verder
Opgeleverd: 4 woningen te Well

Opgeleverd: 4 woningen te Well

Wederom een succesvol afgerond project. Wij willen de ontwikkelaar EPM-Holding bedankten voor de succesvolle samenwerking, en de bewoners alle geluk wensen in hun nieuwe woning. […]

lees verder
Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541