School bouwen of verbouwen

Wilt u een school bouwen, een school verbouwen of een school laten renoveren? De professionele vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi staan graag voor u klaar. In een vroeg stadium denken wij al met u mee over de mogelijkheden en onmogelijkheden die komen kijken bij het bouwen van een school. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van scholenbouw staan wij u graag met raad en daad bij.

Scholenbouw: meer dan alleen wat stenen stapelen

Het bouwen van een school ligt iets ingewikkelder dan alleen maar het stapelen van wat stenen. Bij scholenbouw is het van belang om rekening te houden met de onderwijsvisie van de school en hier ook het ontwerp op af te stemmen. Daarnaast staan ook een stevige constructie en veiligheid bij het bouwen van een school centraal.

Bouwbedrijf Bodavi focust bij een school bouwen niet alleen op de buitenkant, maar ook op de binnenkant. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er een gezond binnenklimaat gecreëerd wordt? Zijn er wensen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing? Hoe houden we rekening met eisen als bijvoorbeeld een flexibele inrichting en multifunctionele ruimten? En hoe zorgen we ervoor dat de uitstraling ook nog eens uitnodigend is voor zowel leerlingen als het personeel? Allemaal zaken waar we rekening mee kunnen en willen houden.

Samenwerking met betrouwbare partners

Omdat het bouwen of verbouwen van een school complex is, werken we op het gebied van scholenbouw uitsluitend samen met de meest betrouwbare partners zoals architecten die gespecialiseerd zijn in scholenbouw.

Wilt u een school laten bouwen en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en/of neem een kijkje bij eerder door ons gerealiseerde projecten. Wij geven u graag een goed beeld over datgene wat u van ons kunt verwachten in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541