School bouwen of verbouwen

Wilt u een school bouwen, een school verbouwen of een school laten renoveren? De professionele vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi staan graag voor u klaar. In een vroeg stadium denken wij al met u mee over de mogelijkheden en onmogelijkheden die komen kijken bij het bouwen van een school. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van scholenbouw staan wij u graag met raad en daad bij.

Scholenbouw: meer dan alleen wat stenen stapelen

Het bouwen van een school ligt iets ingewikkelder dan alleen maar het stapelen van wat stenen. Bij scholenbouw is het van belang om rekening te houden met de onderwijsvisie van de school en hier ook het ontwerp op af te stemmen. Daarnaast staan ook een stevige constructie en veiligheid bij het bouwen van een school centraal.

Bouwbedrijf Bodavi focust bij een school bouwen niet alleen op de buitenkant, maar ook op de binnenkant. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er een gezond binnenklimaat gecreëerd wordt? Zijn er wensen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing? Hoe houden we rekening met eisen als bijvoorbeeld een flexibele inrichting en multifunctionele ruimten? En hoe zorgen we ervoor dat de uitstraling ook nog eens uitnodigend is voor zowel leerlingen als het personeel? Allemaal zaken waar we rekening mee kunnen en willen houden.

Samenwerking met betrouwbare partners

Omdat het bouwen of verbouwen van een school complex is, werken we op het gebied van scholenbouw uitsluitend samen met de meest betrouwbare partners zoals architecten die gespecialiseerd zijn in scholenbouw.

Wilt u een school laten bouwen en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en/of neem een kijkje bij eerder door ons gerealiseerde projecten. Wij geven u graag een goed beeld over datgene wat u van ons kunt verwachten in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties