Seriematige woningbouw

Seriematige woningbouw en appartementen bouwen draait bij Bouwbedrijf Bodavi om efficiëntie, duurzaam en toch persoonlijk. De opdrachtgever ontlasten wij door het gehele plan van de voorbereidingsfase af aan uit te werken tot de sleuteloverdracht aan de bewoners. Of het nu koopwoningen, beleggerswoningen of sociale huurwoningen betreft. Is er enkel een pril idee? Dan kunnen we van het begin af aan adviseren en onze kennis delen. Mochten er reeds uitgewerkte plannen liggen? Dan kunnen we ook buiten onze standaard woningen om elk project op maat realiseren.

Efficiëntie

Een standaard tot in de puntjes uitgewerkt woningconcept in de vorm van seriematige woningbouw of het bouwen van appartementen hebben wij in eigen beheer. Hierdoor zijn de faalkosten tot een minimum beperkt. Het gehele proces is reeds uitgedacht en de bouwtekeningen en alle daaraan verbonden zaken zijn gereed voor de bouw. Wij hanteren een vaste prijs voor het project, dus zonder verrassingen. Dit kunnen we verzorgen voor zowel de particuliere belegger, zakelijke belegger, planontwikkelaar of woningcorporaties. Wij bouwen met een combinatie van prefab en tijdens het werk te realiseren onderdelen, waardoor de voordelen van beide werelden gecombineerd worden.

Duurzaam

Bij seriematige woningbouw gebruiken we standaard onderhoudsarme materialen en zullen de bewoners of beleggers een minimum aan onderhoudskosten hebben om het vastgoed in goede staat te behouden.

Energie

Afhankelijk van de wensen kunnen de woningen energieneutraal gebouwd worden. Door middel van samenwerkende installaties in de woningen kan een hoge efficiëntie behaald worden. Dit in combinatie met luchtdichtheid, een hoge isolatiewaarde en zonnepanelen resulteert in een energie neutrale woning, indien gewenst.

Persoonlijk

Ontwerptechnisch kan er aan de buitenzijde van de woningen gespeeld worden met de uitstraling. Hierdoor kan het plan op meerdere manieren tot uitvoering komen en toch een eigen sfeer en gevoel uitademen. Daarnaast kunnen de toekomstige bewoners nog keuzes maken uit opties die door de vroegtijdige implementatie in het project van seriematige woningbouw efficiënt en direct gerealiseerd kunnen worden.

Appartementen bouwen

Ook voor het bouwen van appartementen bent u bij ons van harte welkom. Wederom kunnen we hierin het gehele plan aanpakken vanaf het eerste initiatief tot aan de sleuteloverdracht. We werken veel samen met architecten die hierin thuis zijn, en ook intern kan ons tekenbureau dit oppakken.

Vaak worden dit soort plannen gerealiseerd in binnensteden met zeer beperkte bouwplaatsruimte als gevolg. Als we in een vroeg stadium betrokken worden kan ook hier een juiste aanpak doorslaggevend zijn of het werk realistisch is of niet. We hebben hier inmiddels ervaring mee en kunnen hierin adviseren en efficiënt mee omgaan. Tevens de communicatie met de buurt tijdens het bouwen van appartementen moet niet onderschat worden.

Bodavi wordt de laatste jaren steeds meer betrokken bij het bouwen van geschakelde woningen en appartementen door de sterk stijgende vraag naar seriematige woningbouw. We kijken ernaar uit om onze kennis toe te passen in een van uw bouwplannen.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541