2 onder 1 kap woning laten bouwen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van een 2 onder 1 kap woning? Met onze ruime ervaring in het realiseren van nieuwbouw 2 onder 1 kap woningen bent u bij Bodavi aan het juiste adres. Voor zowel een particulier die samen met zijn nieuwe buurman een aannemer zoekt als voor investeringsmaatschappijen en ontwikkelaars hebben wij reeds diverse 2 onder 1 kap woningen gerealiseerd.

Van een volledig naar eigen wens ontworpen blok woningen tot aan de standaard opties die wij aanbieden behoren tot onze mogelijkheden. Dat is onze kracht: flexibiliteit met de keuze tot economisch aantrekkelijk bouwen.

De voordelen van 2 onder 1 kap nieuwbouw

Een 2 onder 1 kap nieuwbouw woning bouwen biedt veel voordelen ten opzichte van een bestaande woning:

  • Een nieuwbouw 2 onder 1 kap woning is een woning zonder zorgen waar u geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw, alles doet het, op bijna alles zit garantie.
  • Nieuwbouw is vele malen zuiniger dan een bestaande woning, wat in uw energielasten per direct een besparing oplevert.
  • Nul op de meter behoort tot onze mogelijkheden.
  • Economisch aantrekkelijk nieuw bouwen omdat een deel van de kosten gedeeld wordt met de andere eigenaar.

Van standaard tot maatwerk

Bij Bouwbedrijf Bodavi hebben we standaard diverse bouwplannen voor 2 onder 1 kap woningen uitgewerkt liggen. Naar aanleiding van uw wensen en opties komen we snel tot een plan en tot de uitvoering. Dit traject doen we intern en ook de aanvragen voor de vergunningen en het gehele proces wordt van A tot Z door ons verzorgd. U kiest, wij realiseren.

Een maatwerk 2 onder 1 kap woning laten bouwen, behoort ook tot onze mogelijkheden. Heeft u een droomwoning in gedachten? Een droomwoning die u in eigen beheer wilt laten realiseren? Dan kunnen wij een volledig ontwerp laten maken: dit doen we zelf of desgewenst met een door u of ons aangedragen architect. Zo houdt u altijd de controle over de uitstraling die u uw 2 onder 1 kap nieuwbouw woning wilt meegeven. Al uw wensen worden door een ontwerpteam tot in de puntjes verzorgd. Ook hierin kunnen wij de vergunningen geheel verzorgen.

Heeft u al een bouwplan voor het bouwen van een 2 onder 1 kap woning? Dan verzorgen wij voor u een open calculatie waarmee uw wensen transparant worden en u keuzes met de juiste onderbouwing kunt maken. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties