2 onder 1 kap woning laten bouwen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het bouwen van een 2 onder 1 kap woning? Met onze ruime ervaring in het realiseren van nieuwbouw 2 onder 1 kap woningen bent u bij Bodavi aan het juiste adres. Voor zowel een particulier die samen met zijn nieuwe buurman een aannemer zoekt als voor investeringsmaatschappijen en ontwikkelaars hebben wij reeds diverse 2 onder 1 kap woningen gerealiseerd.

Van een volledig naar eigen wens ontworpen blok woningen tot aan de standaard opties die wij aanbieden behoren tot onze mogelijkheden. Dat is onze kracht: flexibiliteit met de keuze tot economisch aantrekkelijk bouwen.

De voordelen van 2 onder 1 kap nieuwbouw

Een 2 onder 1 kap nieuwbouw woning bouwen biedt veel voordelen ten opzichte van een bestaande woning:

  • Een nieuwbouw 2 onder 1 kap woning is een woning zonder zorgen waar u geen omkijken naar heeft. Alles is nieuw, alles doet het, op bijna alles zit garantie.
  • Nieuwbouw is vele malen zuiniger dan een bestaande woning, wat in uw energielasten per direct een besparing oplevert.
  • Nul op de meter behoort tot onze mogelijkheden.
  • Economisch aantrekkelijk nieuw bouwen omdat een deel van de kosten gedeeld wordt met de andere eigenaar.

Van standaard tot maatwerk

Bij Bouwbedrijf Bodavi hebben we standaard diverse bouwplannen voor 2 onder 1 kap woningen uitgewerkt liggen. Naar aanleiding van uw wensen en opties komen we snel tot een plan en tot de uitvoering. Dit traject doen we intern en ook de aanvragen voor de vergunningen en het gehele proces wordt van A tot Z door ons verzorgd. U kiest, wij realiseren.

Een maatwerk 2 onder 1 kap woning laten bouwen, behoort ook tot onze mogelijkheden. Heeft u een droomwoning in gedachten? Een droomwoning die u in eigen beheer wilt laten realiseren? Dan kunnen wij een volledig ontwerp laten maken: dit doen we zelf of desgewenst met een door u of ons aangedragen architect. Zo houdt u altijd de controle over de uitstraling die u uw 2 onder 1 kap nieuwbouw woning wilt meegeven. Al uw wensen worden door een ontwerpteam tot in de puntjes verzorgd. Ook hierin kunnen wij de vergunningen geheel verzorgen.

Heeft u al een bouwplan voor het bouwen van een 2 onder 1 kap woning? Dan verzorgen wij voor u een open calculatie waarmee uw wensen transparant worden en u keuzes met de juiste onderbouwing kunt maken. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Variatie is mooi in ons vak, van woningen tot kantoren van aanbouwen tot utiliteitsbouw dat doen wij als Bouwbedrijf Bodavi allemaal. Nu mogen wij ook  […]

lees verder
Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van van Creij Rosmalen 18 appartementen te Empel mogen gaan bouwen. De 18 appartemtenten zijn geheel ontworpen […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Een klik, van essentieel belang in het gehele bouwproces? Nou, dat was direct al duidelijk in het eerste gesprek met de opdrachtgever. Het vertrouwen was […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541