Rijwoning / starterswoning bouwen

Bij Bouwbedrijf Bodavi bouwen we een rijwoning of starterswoning in ons eigen woonconcept. Deze seriematige woningbouw kan al vanaf een los blok van drie woningen tot een complete nieuwbouwwijk. Het mooie aan deze woningen is dat de binnenzijde geheel uit modules bestaat welke steeds weer herhalend zij. Hierdoor zijn dit soort woningen superefficiënt te bouwen. Terwijl er aan de buitenzijde ruime keuzes gemaakt kunnen worden uit architectonische opties of zelfs een geheel op maat gemaakte uitstraling indien gewenst. Uitstraling van de moderne wijk draagt in onze optiek ook bij aan het woonplezier.

Structureel uitgewerkt concept

Door de structurele aanpak die we bij het project van rijwoning of starterswoning bouwen kunnen toepassen, zijn de engineeringskosten tot een minimaal beperkt. Hierdoor kunnen we economisch interessante woningen realiseren. Daarnaast kan ook extra budget vrijkomen om aan uitstraling of overige opties te besteden. Bouwkundig blijven de woningen gelijk, ondanks dat er wel keuzes zijn in diepte- en beukmaten.

Prijzen

Doordat het concept geheel uitgewerkt is werken we met stuksprijzen welke uitgebreid worden met topgevels, dwarskappen, tussenappartementen en overige opties. Door deze aanpak kan een plan snel getoetst worden aan de haalbaarheid en kan zelfs een geheel uitgewerkte offerte op zeer korte termijn gemaakt worden.

Energie en milieu

Afhankelijk van de wensen werken we met diverse installaties, waarin “nul op de meter” en “BenG” uiteraard mogelijk zijn. Zonnepanelen, WTW installaties en warmtepompen worden in de meeste huidige projecten reeds toegepast. Echter staan we voor veel meer opties open en zeer binnenkort starten we een project met een nieuw type verwarmingsinstallatie.

Op maat

Ook het geheel op maat bouwen van rijwoning of starterswoning is bij ons een optie. Hierin werken we, indien gewenst, de complete plannen uit, leveren een offerte voor de bouw, regelen de vergunningen en realiseren het complete project.

Communicatie

De communicatie met de toekomstige bewoners van de rijwoning of starterswoning nemen we geheel voor onze rekening. Afspraken over de koperswensen maken we rechtstreeks en we streven er als traditionele aannemer ook naar iedereen een naar tevredenheid opgeleverde woning te bieden.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Weer een mooi project mogen wij gaan realiseren. Afgelopen week zijn de contracten getekend voor het bouwen van een nieuwbouw 2 kapper in Vught. De […]

lees verder
Nieuwbouw 13 woningen te Krimpen a/d Lek

Nieuwbouw 13 woningen te Krimpen a/d Lek

Naar eerder al voor een aantal projecten een samenwerking aan te zijn gegaan mogen wij met trots zeggen dat we weer een mooi project samen […]

lees verder
Nieuwbouw 2 park villa’s ‘s-Hertogenbosch

Nieuwbouw 2 park villa’s ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever en ontwikkelaar  MWPO mogen wij 2 park villa’s gaan bouwen. Dit zijn de grootste woningen van het project Gasthuis Kwartier. De woningen […]

lees verder
Nieuwbouw 3 Urban villa’s ‘s-Hertogenbosch

Nieuwbouw 3 Urban villa’s ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever en ontwikkelaar  MWPO mogen wij 3 Urban villa’s gaan bouwen. De woningen zijn geheel ontworpen door Houben van Mierlo architecten. De Woningen […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541