Rijwoning / starterswoning bouwen

Bij Bouwbedrijf Bodavi bouwen we een rijwoning of starterswoning in ons eigen woonconcept. Deze seriematige woningbouw kan al vanaf een los blok van drie woningen tot een complete nieuwbouwwijk. Het mooie aan deze woningen is dat de binnenzijde geheel uit modules bestaat welke steeds weer herhalend zij. Hierdoor zijn dit soort woningen superefficiënt te bouwen. Terwijl er aan de buitenzijde ruime keuzes gemaakt kunnen worden uit architectonische opties of zelfs een geheel op maat gemaakte uitstraling indien gewenst. Uitstraling van de moderne wijk draagt in onze optiek ook bij aan het woonplezier.

Structureel uitgewerkt concept

Door de structurele aanpak die we bij het project van rijwoning of starterswoning bouwen kunnen toepassen, zijn de engineeringskosten tot een minimaal beperkt. Hierdoor kunnen we economisch interessante woningen realiseren. Daarnaast kan ook extra budget vrijkomen om aan uitstraling of overige opties te besteden. Bouwkundig blijven de woningen gelijk, ondanks dat er wel keuzes zijn in diepte- en beukmaten.

Prijzen

Doordat het concept geheel uitgewerkt is werken we met stuksprijzen welke uitgebreid worden met topgevels, dwarskappen, tussenappartementen en overige opties. Door deze aanpak kan een plan snel getoetst worden aan de haalbaarheid en kan zelfs een geheel uitgewerkte offerte op zeer korte termijn gemaakt worden.

Energie en milieu

Afhankelijk van de wensen werken we met diverse installaties, waarin “nul op de meter” en “BenG” uiteraard mogelijk zijn. Zonnepanelen, WTW installaties en warmtepompen worden in de meeste huidige projecten reeds toegepast. Echter staan we voor veel meer opties open en zeer binnenkort starten we een project met een nieuw type verwarmingsinstallatie.

Op maat

Ook het geheel op maat bouwen van rijwoning of starterswoning is bij ons een optie. Hierin werken we, indien gewenst, de complete plannen uit, leveren een offerte voor de bouw, regelen de vergunningen en realiseren het complete project.

Communicatie

De communicatie met de toekomstige bewoners van de rijwoning of starterswoning nemen we geheel voor onze rekening. Afspraken over de koperswensen maken we rechtstreeks en we streven er als traditionele aannemer ook naar iedereen een naar tevredenheid opgeleverde woning te bieden.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

transformatie 23 appartementen te Roosendaal

transformatie 23 appartementen te Roosendaal

Recent hebben wij de opdracht gekregen voor een transformatie van een winkel en kantoorruimte tot 23 appartementen. Deze door Studio 412 ontworpen appartementen midden in […]

lees verder
Opgeleverd: 4 woningen te Well

Opgeleverd: 4 woningen te Well

Wederom een succesvol afgerond project. Wij willen de ontwikkelaar EPM-Holding bedankten voor de succesvolle samenwerking, en de bewoners alle geluk wensen in hun nieuwe woning. […]

lees verder
Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541