Rijwoning / starterswoning bouwen

Bij Bouwbedrijf Bodavi bouwen we een rijwoning of starterswoning in ons eigen woonconcept. Deze seriematige woningbouw kan al vanaf een los blok van drie woningen tot een complete nieuwbouwwijk. Het mooie aan deze woningen is dat de binnenzijde geheel uit modules bestaat welke steeds weer herhalend zij. Hierdoor zijn dit soort woningen superefficiënt te bouwen. Terwijl er aan de buitenzijde ruime keuzes gemaakt kunnen worden uit architectonische opties of zelfs een geheel op maat gemaakte uitstraling indien gewenst. Uitstraling van de moderne wijk draagt in onze optiek ook bij aan het woonplezier.

Structureel uitgewerkt concept

Door de structurele aanpak die we bij het project van rijwoning of starterswoning bouwen kunnen toepassen, zijn de engineeringskosten tot een minimaal beperkt. Hierdoor kunnen we economisch interessante woningen realiseren. Daarnaast kan ook extra budget vrijkomen om aan uitstraling of overige opties te besteden. Bouwkundig blijven de woningen gelijk, ondanks dat er wel keuzes zijn in diepte- en beukmaten.

Prijzen

Doordat het concept geheel uitgewerkt is werken we met stuksprijzen welke uitgebreid worden met topgevels, dwarskappen, tussenappartementen en overige opties. Door deze aanpak kan een plan snel getoetst worden aan de haalbaarheid en kan zelfs een geheel uitgewerkte offerte op zeer korte termijn gemaakt worden.

Energie en milieu

Afhankelijk van de wensen werken we met diverse installaties, waarin “nul op de meter” en “BenG” uiteraard mogelijk zijn. Zonnepanelen, WTW installaties en warmtepompen worden in de meeste huidige projecten reeds toegepast. Echter staan we voor veel meer opties open en zeer binnenkort starten we een project met een nieuw type verwarmingsinstallatie.

Op maat

Ook het geheel op maat bouwen van rijwoning of starterswoning is bij ons een optie. Hierin werken we, indien gewenst, de complete plannen uit, leveren een offerte voor de bouw, regelen de vergunningen en realiseren het complete project.

Communicatie

De communicatie met de toekomstige bewoners van de rijwoning of starterswoning nemen we geheel voor onze rekening. Afspraken over de koperswensen maken we rechtstreeks en we streven er als traditionele aannemer ook naar iedereen een naar tevredenheid opgeleverde woning te bieden.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties