Utiliteitsbouw bedrijven

Bent u op zoek naar een geschikte aannemer voor de bouw van uw bedrijfspand, winkel, distributiecentrum of wat niet voor woon bestemd pand dan ook? Dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw helpen we bedrijven al jaren aan de best passende oplossing voor hun bedrijfshuisvesting.

Van A tot…

Vanaf het eerste idee tot de ver- of nieuwbouw van een pand gaat vaak gepaard met de vraag of het financieel wel haalbaar is. Hierin kunnen we u vanaf het eerste moment adviseren. Door onze uitgebreide calculatiemodule welke gebaseerd is op in het verleden gerealiseerde projecten en welke speciaal afgestemd is op het uitwerken van kostprijscalculaties in de utiliteitsbouw, kunnen we u zeer snel een idee geven van haalbaarheid op basis van een onderbouwde calculatie. Zelfs zonder degelijk uitgewerkte tekeningen.

Tekeningen en omgevingsvergunningen

Als de haalbaarheid dan eenmaal af gekaderd is, pakken we het gehele traject op van ontwerp tot aanvraag en de verlening van de vergunning. Zo kunt u zich richten op uw bedrijfsvoering en realiseren wij op de achtergrond uw wensen. Hierin staan heldere communicatie, strakke doelstellingen en een goed wensenpakket aan de basis waarin wij geloven.

Realisatie utiliteitsbouw bedrijven

Of we nu het voor traject ook gedaan hebben of u al plannen uitgewerkt heeft, bij de realisatie zijn wij een gedegen partner die elke utiliteitsbouw tot een succes weet te maken. Ook tijdens dit proces blijven we met u meedenken en organiseren we alle werkzaamheden. Planning, communicatie en kwaliteit, dat zijn onze kernwaarden tijdens de uitvoering. Onze mensen hebben de juiste expertise en streven ernaar om van elk project weer een succes te maken.

Oplevering

Als uiteindelijk het project klaar is, heffen we graag het glas op weer een succesvol utiliteitsbouw project wat volledig naar uw wensen en binnen planning en budget gerealiseerd is.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties