Utiliteitsbouw bedrijven

Bent u op zoek naar een geschikte aannemer voor de bouw van uw bedrijfspand, winkel, distributiecentrum of wat niet voor woon bestemd pand dan ook? Dan kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Met onze jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw helpen we bedrijven al jaren aan de best passende oplossing voor hun bedrijfshuisvesting.

Van A tot…

Vanaf het eerste idee tot de ver- of nieuwbouw van een pand gaat vaak gepaard met de vraag of het financieel wel haalbaar is. Hierin kunnen we u vanaf het eerste moment adviseren. Door onze uitgebreide calculatiemodule welke gebaseerd is op in het verleden gerealiseerde projecten en welke speciaal afgestemd is op het uitwerken van kostprijscalculaties in de utiliteitsbouw, kunnen we u zeer snel een idee geven van haalbaarheid op basis van een onderbouwde calculatie. Zelfs zonder degelijk uitgewerkte tekeningen.

Tekeningen en omgevingsvergunningen

Als de haalbaarheid dan eenmaal af gekaderd is, pakken we het gehele traject op van ontwerp tot aanvraag en de verlening van de vergunning. Zo kunt u zich richten op uw bedrijfsvoering en realiseren wij op de achtergrond uw wensen. Hierin staan heldere communicatie, strakke doelstellingen en een goed wensenpakket aan de basis waarin wij geloven.

Realisatie utiliteitsbouw bedrijven

Of we nu het voor traject ook gedaan hebben of u al plannen uitgewerkt heeft, bij de realisatie zijn wij een gedegen partner die elke utiliteitsbouw tot een succes weet te maken. Ook tijdens dit proces blijven we met u meedenken en organiseren we alle werkzaamheden. Planning, communicatie en kwaliteit, dat zijn onze kernwaarden tijdens de uitvoering. Onze mensen hebben de juiste expertise en streven ernaar om van elk project weer een succes te maken.

Oplevering

Als uiteindelijk het project klaar is, heffen we graag het glas op weer een succesvol utiliteitsbouw project wat volledig naar uw wensen en binnen planning en budget gerealiseerd is.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV na de 7 woningen welke we eerder hebben aangenomen die gerealiseerd worden op […]

lees verder
Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV 7 eengezinswoningen mogen realiseren. In samenspraak met TSU heeft Bodavi een concept woning […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541