Recreatiewoning of gastenverblijf bouwen

Ook voor het bouwen van een recreatiewoning of het bouwen van een gastenverblijf bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres. Een recreatiewoning of gastenverblijf bouwen kan in uw eigen tuin, maar natuurlijk ook op een ander stuk grond. Ideaal als tweede woning om even te ontsnappen uit de alledaagse bezigheden en werkzaamheden. Gewoon even tijd voor uzelf. Of natuurlijk om te verhuren aan anderen.

Het materiaalgebruik bij het bouwen van een recreatiewoning kan heel uiteenlopend zijn. Kiest u voor het sfeervolle hout, het moderne beton of het stevige steen? We bespreken samen met u de voor- en nadelen van de diverse materiaalsoorten.

Gastenverblijf in eigen tuin bouwen

Heeft u regelmatig gasten over de vloer? Hebben uw kinderen de leeftijd dat ze op zoek zijn naar een plek voor zichzelf? Of wilt u uw eigen ouders of schoonouders graag bij u in de buurt hebben? Heeft u er dan al weleens aan gedacht om een gastenverblijf in uw eigen tuin te laten bouwen? De vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi helpen u graag van A tot en met Z bij het bouwen van uw gastenverblijf. Samen met u bekijken we de mogelijkheden, de gewenste indeling, eventuele sanitaire voorzieningen en het bijbehorende budget.

Wij begeleiden u van A tot Z

Bij een recreatiewoning of gastenverblijf bouwen komt een heleboel kijken. Bij Bodavi zijn we inmiddels al jaren gespecialiseerd in het bouwen van dit soort woningen. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z begeleiden. Van het realiseren van het allereerste ontwerp en de bijbehorende bouwtekeningen tot het aanvragen van eventuele vergunningen en het uiteindelijke bouwen zelf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Bouwbedrijf Bodavi bij het bouwen van een gastenverblijf of recreatiewoning? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Samen komen we tot uw droomwoning.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties