Recreatiewoning of gastenverblijf bouwen

Ook voor het bouwen van een recreatiewoning of het bouwen van een gastenverblijf bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres. Een recreatiewoning of gastenverblijf bouwen kan in uw eigen tuin, maar natuurlijk ook op een ander stuk grond. Ideaal als tweede woning om even te ontsnappen uit de alledaagse bezigheden en werkzaamheden. Gewoon even tijd voor uzelf. Of natuurlijk om te verhuren aan anderen.

Het materiaalgebruik bij het bouwen van een recreatiewoning kan heel uiteenlopend zijn. Kiest u voor het sfeervolle hout, het moderne beton of het stevige steen? We bespreken samen met u de voor- en nadelen van de diverse materiaalsoorten.

Gastenverblijf in eigen tuin bouwen

Heeft u regelmatig gasten over de vloer? Hebben uw kinderen de leeftijd dat ze op zoek zijn naar een plek voor zichzelf? Of wilt u uw eigen ouders of schoonouders graag bij u in de buurt hebben? Heeft u er dan al weleens aan gedacht om een gastenverblijf in uw eigen tuin te laten bouwen? De vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi helpen u graag van A tot en met Z bij het bouwen van uw gastenverblijf. Samen met u bekijken we de mogelijkheden, de gewenste indeling, eventuele sanitaire voorzieningen en het bijbehorende budget.

Wij begeleiden u van A tot Z

Bij een recreatiewoning of gastenverblijf bouwen komt een heleboel kijken. Bij Bodavi zijn we inmiddels al jaren gespecialiseerd in het bouwen van dit soort woningen. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z begeleiden. Van het realiseren van het allereerste ontwerp en de bijbehorende bouwtekeningen tot het aanvragen van eventuele vergunningen en het uiteindelijke bouwen zelf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Bouwbedrijf Bodavi bij het bouwen van een gastenverblijf of recreatiewoning? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Samen komen we tot uw droomwoning.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Nieuwbouw woonhuis te Zaltbommel

Variatie is mooi in ons vak, van woningen tot kantoren van aanbouwen tot utiliteitsbouw dat doen wij als Bouwbedrijf Bodavi allemaal. Nu mogen wij ook  […]

lees verder
Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

Nieuwbouw 18 appartementen te Empel

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van van Creij Rosmalen 18 appartementen te Empel mogen gaan bouwen. De 18 appartemtenten zijn geheel ontworpen […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Een klik, van essentieel belang in het gehele bouwproces? Nou, dat was direct al duidelijk in het eerste gesprek met de opdrachtgever. Het vertrouwen was […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541