Recreatiewoning of gastenverblijf bouwen

Ook voor het bouwen van een recreatiewoning of het bouwen van een gastenverblijf bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres. Een recreatiewoning of gastenverblijf bouwen kan in uw eigen tuin, maar natuurlijk ook op een ander stuk grond. Ideaal als tweede woning om even te ontsnappen uit de alledaagse bezigheden en werkzaamheden. Gewoon even tijd voor uzelf. Of natuurlijk om te verhuren aan anderen.

Het materiaalgebruik bij het bouwen van een recreatiewoning kan heel uiteenlopend zijn. Kiest u voor het sfeervolle hout, het moderne beton of het stevige steen? We bespreken samen met u de voor- en nadelen van de diverse materiaalsoorten.

Gastenverblijf in eigen tuin bouwen

Heeft u regelmatig gasten over de vloer? Hebben uw kinderen de leeftijd dat ze op zoek zijn naar een plek voor zichzelf? Of wilt u uw eigen ouders of schoonouders graag bij u in de buurt hebben? Heeft u er dan al weleens aan gedacht om een gastenverblijf in uw eigen tuin te laten bouwen? De vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi helpen u graag van A tot en met Z bij het bouwen van uw gastenverblijf. Samen met u bekijken we de mogelijkheden, de gewenste indeling, eventuele sanitaire voorzieningen en het bijbehorende budget.

Wij begeleiden u van A tot Z

Bij een recreatiewoning of gastenverblijf bouwen komt een heleboel kijken. Bij Bodavi zijn we inmiddels al jaren gespecialiseerd in het bouwen van dit soort woningen. Hierdoor kunnen wij u van A tot Z begeleiden. Van het realiseren van het allereerste ontwerp en de bijbehorende bouwtekeningen tot het aanvragen van eventuele vergunningen en het uiteindelijke bouwen zelf.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Bouwbedrijf Bodavi bij het bouwen van een gastenverblijf of recreatiewoning? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u alles over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Samen komen we tot uw droomwoning.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Weer een mooi project mogen wij gaan realiseren. Afgelopen week zijn de contracten getekend voor het bouwen van een nieuwbouw 2 kapper in Vught. De […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis geheel ontworpen door Thomas Architecten  mogen gaan realiseren in Veghel. De overdracht  zal in week 39 plaats […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis van ruim 1950m3 geheel ontworpen door Maas architecten en gelegen op het terrein van de voormalige kazerne […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541