Bedrijfshal bouwen

Bent u geen bouwbedrijf of architect maar wilt u wel een nieuwe bedrijfshal, productiehal of opslaghal bouwen? Wilt u uw bedrijf wel laten groeien of verhuizen, maar heeft u geen zin en tijd in alle bijbehorende technische en administratieve rompslomp? Maar bent u juist op zoek naar een partner die duidelijk communiceert, alles beheert en dit voor u regelt? Zoek dan niet verder, want Bouwbedrijf Bodavi is dé juiste partner op het gebied van (bedrijfs)hallenbouw.

Hallenbouw? Professioneel & met een persoonlijke aanpak

Wanneer u Bouwbedrijf Bodavi uw bedrijfshal of fabriekshal laat bouwen, geniet u van vakmanschap, goed opgeleid personeel, veiligheid gedurende het project en uw eigen contactpersoon om snel en eenvoudig mee te communiceren. Ook denken we graag met u mee over de te gebruiken materialen en de architectuur. Denk aan maatschappelijk verantwoord bouwen, energiebesparende technieken en natuurlijk de sfeer en uitstraling die uw bedrijf verdient.

Professioneel bouwen, een persoonlijke aanpak, duidelijkheid en openheid staan bij ons centraal. Met ruim 60 jaar ervaring en de mogelijkheden om financieel slechtere tijden te overleven, tonen wij aan ook in de toekomst voor u klaar te kunnen staan. Modern, snel en duidelijk dat is Bodavi!

Hal laten bouwen en benieuwd naar de prijs?

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen voor een aantrekkelijke prijs door een professioneel bouwbedrijf, aannemer en specialist in bouwcommunicatie? Bent u benieuwd naar de kosten van hallenbouw? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op om de bouwkosten voor een bedrijfshal te berekenen.

Daarnaast kunnen wij u ook informeren en adviseren over het project. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij zullen gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige bedrijfshal naar uw wensen bouwen.

Veelgestelde vragen

Ja, wij bouwen ook een bedrijfshal met kantoor. Sterker nog: hier ligt onze kracht. Wij bouwen namelijk verschillende soorten bedrijfshallen, met én zonder kantoor. Van een kleinere, simpele bedrijfshal tot een bedrijfshal met een complexere constructie met een groot kantoor, verschillende verdiepingen, goederenliften, hellingbanen en laaddocks. Laat u een bedrijfshal met kantoor bouwen door ons? Dan bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak. Ons team werkt met korte lijnen, duidelijke afspraken, vooraf besproken en in een aanpakkerscultuur. Wenst u de economisch voordeligste oplossing of juist exclusiviteit? Wij denken graag met u mee over de architectuur en het materiaalgebruik, net als energiebesparende technieken, onderhoud in de toekomst en uiteraard de veiligheid gedurende het project.

Het is zeker mogelijk om een bedrijfshal door ons te laten bouwen die zo goedkoop mogelijk is. Wij denken graag met u mee over de te gebruiken materialen, efficiënte constructies en de best mogelijke bouwknopen en detaillering, zodat deze binnen uw budget passen. Wanneer wij een bedrijfshal voor u bouwen die zo goedkoop mogelijk is, houden wij altijd rekening met uw wensen en werken wij met u samen vanaf de eerste schets. Alleen zo kunnen wij namelijk direct een indicatie geven van de kosten. Naast een efficiënte uitvoering zorgt dit ervoor dat het bouwen van een bedrijfshal zo goedkoop mogelijk gaat.

Ja, wij leveren ook gevelbeplating voor een bedrijfshal. Hiervoor werken wij samen met meerdere leveranciers. Afhankelijk van uw wensen, het soort gevelbeplating dat u heeft gekozen, het budget en andere zaken kiezen wij graag een geschikte, passende partij voor u uit.

Waarom wij met meerdere leveranciers werken? Omdat wij geloven in een vrije marktwerking met partijen die wij vertrouwen, zodat de prijzen scherp en de producten goed blijven. Wij geven u daarom ook altijd de keuze uit drie verschillende leveranciers wanneer het gaat om de gevelbeplating voor een bedrijfshal. Dit maakt het voor ons mogelijk om de prijzen laag te houden zodat u hier profijt van heeft. Wilt u meer informatie over het leveren van gevelbeplating voor uw bedrijfshal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541