Bedrijfshal bouwen

Bent u geen bouwbedrijf of architect maar wilt u wel een nieuwe bedrijfshal, productiehal of opslaghal bouwen? Wilt u uw bedrijf wel laten groeien of verhuizen, maar heeft u geen zin en tijd in alle bijbehorende technische en administratieve rompslomp? Maar bent u juist op zoek naar een partner die duidelijk communiceert, alles beheert en dit voor u regelt? Zoek dan niet verder, want Bouwbedrijf Bodavi is dé juiste partner op het gebied van (bedrijfs)hallenbouw.

Hallenbouw? Professioneel & met een persoonlijke aanpak

Wanneer u Bouwbedrijf Bodavi uw bedrijfshal of fabriekshal laat bouwen, geniet u van vakmanschap, goed opgeleid personeel, veiligheid gedurende het project en uw eigen contactpersoon om snel en eenvoudig mee te communiceren. Ook denken we graag met u mee over de te gebruiken materialen en de architectuur. Denk aan maatschappelijk verantwoord bouwen, energiebesparende technieken en natuurlijk de sfeer en uitstraling die uw bedrijf verdient.

Professioneel bouwen, een persoonlijke aanpak, duidelijkheid en openheid staan bij ons centraal. Met ruim 60 jaar ervaring en de mogelijkheden om financieel slechtere tijden te overleven, tonen wij aan ook in de toekomst voor u klaar te kunnen staan. Modern, snel en duidelijk dat is Bodavi!

Hal laten bouwen en benieuwd naar de prijs?

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen voor een aantrekkelijke prijs door een professioneel bouwbedrijf, aannemer en specialist in bouwcommunicatie? Bent u benieuwd naar de kosten van hallenbouw? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op om de bouwkosten voor een bedrijfshal te berekenen.

Daarnaast kunnen wij u ook informeren en adviseren over het project. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij zullen gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige bedrijfshal naar uw wensen bouwen.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Nieuwbouw bedrijfspand Alix the label en De Arend

Het is zover, de nieuwbouw van het bedrijfspand van Alix the label en De Arend is gestart. Bodavi heeft de eer om dit door Sloven […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Trots op onze nieuwe huisstijl

Trots op onze nieuwe huisstijl

Met trots presenteren wij onze nieuwe huisstijl. Een mooi nieuw logo en mooie nieuw bestickerde bussen. En daar hoorde natuurlijk intern een feestje bij, compleet […]

lees verder
Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Nieuwbouw bedrijfspand WEX Holland te Schoonhoven

Eind vorig jaar zijn we gestart met de visuele werkzaamheden van het nieuwbouw bedrijfspand van WEX Holland te Schoonhoven. Wij hebben de eer om het […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties