Bedrijfshal bouwen

Bent u geen bouwbedrijf of architect maar wilt u wel een nieuwe bedrijfshal, productiehal of opslaghal bouwen? Wilt u uw bedrijf wel laten groeien of verhuizen, maar heeft u geen zin en tijd in alle bijbehorende technische en administratieve rompslomp? Maar bent u juist op zoek naar een partner die duidelijk communiceert, alles beheert en dit voor u regelt? Zoek dan niet verder, want Bouwbedrijf Bodavi is dé juiste partner op het gebied van (bedrijfs)hallenbouw.

Hallenbouw? Professioneel & met een persoonlijke aanpak

Wanneer u Bouwbedrijf Bodavi uw bedrijfshal of fabriekshal laat bouwen, geniet u van vakmanschap, goed opgeleid personeel, veiligheid gedurende het project en uw eigen contactpersoon om snel en eenvoudig mee te communiceren. Ook denken we graag met u mee over de te gebruiken materialen en de architectuur. Denk aan maatschappelijk verantwoord bouwen, energiebesparende technieken en natuurlijk de sfeer en uitstraling die uw bedrijf verdient.

Professioneel bouwen, een persoonlijke aanpak, duidelijkheid en openheid staan bij ons centraal. Met ruim 60 jaar ervaring en de mogelijkheden om financieel slechtere tijden te overleven, tonen wij aan ook in de toekomst voor u klaar te kunnen staan. Modern, snel en duidelijk dat is Bodavi!

Hal laten bouwen en benieuwd naar de prijs?

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen voor een aantrekkelijke prijs door een professioneel bouwbedrijf, aannemer en specialist in bouwcommunicatie? Bent u benieuwd naar de kosten van hallenbouw? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op om de bouwkosten voor een bedrijfshal te berekenen.

Daarnaast kunnen wij u ook informeren en adviseren over het project. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij zullen gegarandeerd een kwalitatief hoogwaardige bedrijfshal naar uw wensen bouwen.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis geheel ontworpen door Thomas Architecten  mogen gaan realiseren in Veghel. De overdracht  zal in week 39 plaats […]

lees verder
Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

Realiseren 4 woningen te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV na de 7 woningen welke we eerder hebben aangenomen die gerealiseerd worden op […]

lees verder
Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

Nieuwbouw 7 woningen de Toorts te Zwijndrecht

We zijn zeer verheugd dat we in opdracht van TSU ontwikkeling BV 7 eengezinswoningen mogen realiseren. In samenspraak met TSU heeft Bodavi een concept woning […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis van ruim 1950m3 geheel ontworpen door Maas architecten en gelegen op het terrein van de voormalige kazerne […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,2 op basis van 11 referenties