Geschakelde woning bouwen

Wonen met lage bouwkosten, duurzame materialen en zelf de mogelijkheid een zelfvoorzienende woning te bouwen. Het kan met een geschakelde woning van Bouwbedrijf Bodavi. Hoge isolatiewaardes, trippelglas en slimme energiezuinige systemen kunnen deze woningen tot nul op de meter reduceren.

De slimme combinatie van prefab bouwsystemen, gecombineerd met een traditionele aanpak daar waar dit weer efficiënter is, maakt de schakelwoning tot een economisch aantrekkelijke woning.

Schakelwoning: van super economisch tot heel luxe afgewerkt

Bij een geschakelde woning kan er voor verschillende afwerkingsniveaus gekozen worden: van super economisch tot het meest luxe segment. Daar waar behoefte aan is realiseren we. De buitenzijde van de woningen kunnen ook in een standaard systeem uitgevoerd worden of compleet op maat zonder enige concessies te doen aan uitstraling. De keuze is aan u als opdrachtgever. En doordat we werken met interne tekenaars zijn de mogelijkheden eindeloos en super snel te realiseren, zelfs inclusief prijsindicatie.

Of het nu een vastgoedbelegging, starterswoning of sociale woningbouw betreft, in al deze takken kunnen we prima voorzien. De toekomstige bewoners worden netjes begeleid vanaf de voorbereiding tot de sleuteloverdracht.

Standaard of maatwerk

De woningen kunnen zowel uitgevoerd worden in ons standaard woningbouw concept, dan wel geheel op maat vanuit een plan wat door de initiatiefnemer aangeleverd wordt. Doordat we in alle takken van de woningbouw actief zijn, is er geen grijs gebied waar we geen ervaring mee hebben.

Naar de standaard rijwoning hebben we ook plannen liggen voor een 2 onder 1 kapwoning of een met garage geschakelde woning. Voor particuliere partijen hebben we in het verleden ook geregeld een schakelwoning gerealiseerd. Deze plannen kunnen bij ons intern geheel verzorgd worden vanaf de tekenfase tot aan sleutel klaar. En alles wat daartussenin zit.

Informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden

Heeft u reeds een eigen architect? Ook geen probleem, we pakken de plannen graag vanuit zijn tekeningen op om een offerte te maken en de woningen te bouwen. Onze calculator/verkoper begeleidt u in de prijsvormingsfase en kan hier en daar bezuinigingen voor u doorvoeren of juist wat extra’s aan uw project toevoegen wat wellicht de waarde van uw schakelwoning project verhoogt. Kortom we denken graag met u mee.

Geschakelde woningen van groot tot klein, standaard tot geheel op maat, vanaf de initiatieffase of een reeds bestaand bouwplan: wij kunnen de plannen realiseren. Bouwbedrijf Bodavi is zich de laatste jaren steeds meer aan het verdiepen in het bouwen van de geschakelde woning door de sterk stijgende vraag naar dit soort woningen. We kijken ernaar uit om onze kennis toe te gaan passen in één van uw bouwplannen.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

transformatie 23 appartementen te Roosendaal

transformatie 23 appartementen te Roosendaal

Recent hebben wij de opdracht gekregen voor een transformatie van een winkel en kantoorruimte tot 23 appartementen. Deze door Studio 412 ontworpen appartementen midden in […]

lees verder
Opgeleverd: 4 woningen te Well

Opgeleverd: 4 woningen te Well

Wederom een succesvol afgerond project. Wij willen de ontwikkelaar EPM-Holding bedankten voor de succesvolle samenwerking, en de bewoners alle geluk wensen in hun nieuwe woning. […]

lees verder
Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541