Geschakelde woning bouwen

Wonen met lage bouwkosten, duurzame materialen en zelf de mogelijkheid een zelfvoorzienende woning te bouwen. Het kan met een geschakelde woning van Bouwbedrijf Bodavi. Hoge isolatiewaardes, trippelglas en slimme energiezuinige systemen kunnen deze woningen tot nul op de meter reduceren.

De slimme combinatie van prefab bouwsystemen, gecombineerd met een traditionele aanpak daar waar dit weer efficiënter is, maakt de schakelwoning tot een economisch aantrekkelijke woning.

Schakelwoning: van super economisch tot heel luxe afgewerkt

Bij een geschakelde woning kan er voor verschillende afwerkingsniveaus gekozen worden: van super economisch tot het meest luxe segment. Daar waar behoefte aan is realiseren we. De buitenzijde van de woningen kunnen ook in een standaard systeem uitgevoerd worden of compleet op maat zonder enige concessies te doen aan uitstraling. De keuze is aan u als opdrachtgever. En doordat we werken met interne tekenaars zijn de mogelijkheden eindeloos en super snel te realiseren, zelfs inclusief prijsindicatie.

Of het nu een vastgoedbelegging, starterswoning of sociale woningbouw betreft, in al deze takken kunnen we prima voorzien. De toekomstige bewoners worden netjes begeleid vanaf de voorbereiding tot de sleuteloverdracht.

Standaard of maatwerk

De woningen kunnen zowel uitgevoerd worden in ons standaard woningbouw concept, dan wel geheel op maat vanuit een plan wat door de initiatiefnemer aangeleverd wordt. Doordat we in alle takken van de woningbouw actief zijn, is er geen grijs gebied waar we geen ervaring mee hebben.

Naar de standaard rijwoning hebben we ook plannen liggen voor een 2 onder 1 kapwoning of een met garage geschakelde woning. Voor particuliere partijen hebben we in het verleden ook geregeld een schakelwoning gerealiseerd. Deze plannen kunnen bij ons intern geheel verzorgd worden vanaf de tekenfase tot aan sleutel klaar. En alles wat daartussenin zit.

Informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden

Heeft u reeds een eigen architect? Ook geen probleem, we pakken de plannen graag vanuit zijn tekeningen op om een offerte te maken en de woningen te bouwen. Onze calculator/verkoper begeleidt u in de prijsvormingsfase en kan hier en daar bezuinigingen voor u doorvoeren of juist wat extra’s aan uw project toevoegen wat wellicht de waarde van uw schakelwoning project verhoogt. Kortom we denken graag met u mee.

Geschakelde woningen van groot tot klein, standaard tot geheel op maat, vanaf de initiatieffase of een reeds bestaand bouwplan: wij kunnen de plannen realiseren. Bouwbedrijf Bodavi is zich de laatste jaren steeds meer aan het verdiepen in het bouwen van de geschakelde woning door de sterk stijgende vraag naar dit soort woningen. We kijken ernaar uit om onze kennis toe te gaan passen in één van uw bouwplannen.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Weer een mooi project mogen wij gaan realiseren. Afgelopen week zijn de contracten getekend voor het bouwen van een nieuwbouw 2 kapper in Vught. De […]

lees verder
Nieuwbouw 13 woningen te Krimpen a/d Lek

Nieuwbouw 13 woningen te Krimpen a/d Lek

Naar eerder al voor een aantal projecten een samenwerking aan te zijn gegaan mogen wij met trots zeggen dat we weer een mooi project samen […]

lees verder
Nieuwbouw 2 park villa’s ‘s-Hertogenbosch

Nieuwbouw 2 park villa’s ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever en ontwikkelaar  MWPO mogen wij 2 park villa’s gaan bouwen. Dit zijn de grootste woningen van het project Gasthuis Kwartier. De woningen […]

lees verder
Nieuwbouw 3 Urban villa’s ‘s-Hertogenbosch

Nieuwbouw 3 Urban villa’s ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever en ontwikkelaar  MWPO mogen wij 3 Urban villa’s gaan bouwen. De woningen zijn geheel ontworpen door Houben van Mierlo architecten. De Woningen […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 12 referenties
073 599 1541