Vrijstaande woning bouwen

Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van woningen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw vrijstaande woning. Van klein naar groot, standaard tot zeer exclusief, traditioneel tot modern: we hebben het allemaal al meermaals gebouwd. Neem zeker een kijkje bij onze referentieprojecten om een indruk te krijgen van wat we reeds gerealiseerd hebben en wat er allemaal tot onze mogelijkheden behoort bij het bouwen van een vrijstaand huis. Vanuit het ontwerpproces tot aan de sleutel kunnen we met u meedenken en onze expertise laten spreken. Maar ook indien u reeds bouwplannen heeft voor een vrijstaande woning, kunnen we een uitgebreide calculatie maken en vanuit een transparante prijs de bouwplannen van uw woning geheel naar wens uitwerken.

Een vrijstaand huis: vanaf het eerste idee

Ons intern tekenbureau kan het ontwerp, bouwtekeningen, vergunningen en het voortraject van uw vrijstaande woning volledig verzorgen vanaf het eerste initiatief. Daarnaast hebben we diverse relaties met architecten die in samenwerking met ons voor elk budget een passend vrijstaand huis kunnen ontwerpen naar uw wens. Omdat we samen met de architect uw plannen uitwerken, kunnen we ook in een vroeg stadium gericht een kostenindicatie geven. Hierdoor gaat er geen energie verloren bij het aanvragen van bijvoorbeeld vergunningen als de realisatie toch niet haalbaar is.

Daarnaast kan onze praktische en constructief technische ervaring vanaf het ontwerp gebruikt worden om efficiënt om te gaan met bouwknopen en oplossingen. Dit heeft weer een gunstige uitwerking op de bouwkosten.

Bouwplannen en vergunning reeds aanwezig?

Heeft u al uitgewerkte bouwplannen? Ook dat is prima, want dan gaan we in een kennismakingsgesprek graag met u door de plannen van uw vrijstaande woning heen. Wij vinden het belangrijk om vooraf duidelijk te stellen wat uw wensen zijn. Ook al zijn de tekeningen tot in detail uitgewerkt, een gevoel kan enkel gevormd worden in een gesprek.

Hierna verzorgt onze calculatieafdeling een geheel verzorgde open calculatie voor u. Tijdens dit proces denken we mee over mogelijkheden en eventuele besparingen of juist luxere opties in materialen die tot de mogelijkheden behoren, indien gewenst.

Ruime ervaring in het bouwen van vrijstaande woningen

Door onze ruime ervaring met het bouwen van vrijstaande huizen weten we tot in de puntjes uw wensen te verzorgen. Het kan niet gek genoeg zijn of uw wensen kunnen gerealiseerd worden. Tijdens het bouwen van uw vrijstaande woning heeft u de mogelijkheid om zaken te wijzigen, indien gewenst. Echter streven we ernaar zo efficiënt mogelijk te werken, waardoor vooraf vastgelegde keuzes altijd voordeliger zijn. U word tijdens de bouw op de hoogte gehouden van de ins en outs, u krijgt een planning, en we helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Uitstekende kwaliteit staat bij ons centraal

Elk vrijstaand huis dat wij realiseren, voldoet aan de huidige normen en indien gewenst kunnen we nog veel verder gaan. Denk hierbij aan een NOM (nul op de meter) of BENG (bijna energie neutrale) vrijstaande woning. Luchtdicht bouwen doen we al jaren en installatietechnisch hebben we partners die op de hoogte zijn van de huidige technieken. Zij kunnen een gedegen advies geven waarvan u jaren plezier gaat hebben.

Ook op detailniveau begrijpen we dat esthetisch de juiste aanzichten enkel bereikt worden met goede mensen. Daarom werken we dan ook op elk project met een eigen voorman en/of timmerman welke uw complete vrijstaande woning realiseert. Dit zijn allemaal zeer kundige vakmannen met jaren ervaring en liefde voor het vak. En dit ziet u direct terug in de afwerking.

We kijken uit naar de kennismaking met u en uw plannen.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Weer een mooi project mogen wij gaan realiseren. Afgelopen week zijn de contracten getekend voor het bouwen van een nieuwbouw 2 kapper in Vught. De […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis geheel ontworpen door Thomas Architecten  mogen gaan realiseren in Veghel. De overdracht  zal in week 39 plaats […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis van ruim 1950m3 geheel ontworpen door Maas architecten en gelegen op het terrein van de voormalige kazerne […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541