Moderne villa bouwen

Bent u op zoek naar een vrijstaande, royale woning van twee verdiepingen of meer op een groot perceel? Dan is een moderne villa precies datgene wat u zoekt. U kunt ervoor kiezen om een bestaande villa te kopen, maar u kunt een moderne villa laten bouwen. Het grote voordeel van een villa bouwen is dat de villa aan uw wensen op het gebied van indeling en uitstraling voldoet. Bij het kopen van een bestaande villa zijn er waarschijnlijk altijd zaken die u aangepast wilt hebben.

Bouwbedrijf Bodavi is ruim 60 jaar actief in de villabouw. Wij zijn gespecialiseerd in luxe/moderne villa’s waarbij luxe ontwerpen en traditioneel vakmanschap centraal staan.

De voordelen van een villa bouwen

Wanneer u ervoor kiest om een moderne villa te bouwen, kiest u voor de volgende voordelen:

 • Geen verborgen gebreken en onaangename verrassingen, want alles is nieuw;
 • Nieuwbouw is voorzien van een energielabel: goed geïsoleerd en energiezuinig dus;
 • Nul op de meter behoort bij ons tot de mogelijkheden
 • U bespaart kosten op de overdrachtsbelasting, het maken van een taxatierapport en een bouwkundige keuring;
 • U realiseert uw woonwensen;
 • Voorlopig geen tot weinig onderhoud. Of zelfs onderhoudsvrij indien gewenst.

Van moderne villa tot authentiek landhuis

Villa’s voelen groots aan. De belangrijkste eigenschap van een villa is de luxueuze uitstraling, zowel van de binnen- als de buitenkant. Van een moderne villa laten bouwen tot een authentiek landhuis: bij Bouwbedrijf Bodavi zit u helemaal goed. Wij denken graag met u mee en helpen u bij de realisatie van uw droomvilla.

Veelgestelde vragen

De prijzen voor het bouwen van een luxe villa zijn niet eenduidig aan te geven. Dat hangt af van verschillende factoren, zoals de prijs van de kavel waarop u de villa laat bouwen, de ligging, de grootte en uw specifieke woonwensen. Bij Bodavi kunnen we u al vroeg in het proces een kostenindicatie geven. Hierdoor ontvangt u snel duidelijkheid en voorkomt u teleurstellingen achteraf, zoals gemaakte kosten die niet nodig bleken te zijn. Wij kunnen uw offerte geheel vrijblijvend voor u opstellen.

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u een villa gaat laten bouwen:

 • Uw budget: zorg dat u een duidelijk budgetplan heeft voordat u een villa laat bouwen. Schakel bijvoorbeeld een hypotheekadviseur in die de maximale hypotheek bepaalt. Houd bij het opstellen van het budgetplan rekening met alle kosten, dus ook met aanbetalingen.
 • De kavel: bij de keuze van de kavel dient u met verschillende zaken rekening te houden. Natuurlijk met het beschikbare budget, maar ook met het projectgebied, de oppervlakte en de oriëntatie. Laat u bovendien altijd goed informeren over het bestemmingsplan en de welstandseisen. Zo weet u binnen welke restricties u de villa kunt laten bouwen.
 • Uw woonwensen: hoe ziet uw ideale villa eruit? Heeft uw huidige woning bijvoorbeeld bepaalde kenmerken die u graag terugziet in uw nieuwe villa? Of wilt u juist totaal iets anders? Denk ook aan de toekomst. Speel bijvoorbeeld in op eventuele gezinsuitbreiding of andere situaties waar u in de toekomst mee te maken kunt krijgen.

Bij Bodavi begeleiden we u graag door het bouwproces heen. Daarbij beantwoorden we al uw vragen en voorzien we u van goed onderbouwd, persoonlijk advies.

Er zitten veel voordelen aan het bouwen van een villa:

 • U woont in een goed geïsoleerde en zeer zuinige woning met energielabel. Nul op de Meter is mogelijk.
 • U heeft voorlopig geen onderhoud aan uw nieuwe villa. Als u dat wenst, kunnen wij de villa zelfs volledig onderhoudsvrij opleveren.
 • U bespaart kosten op de overdrachtsbelasting, de bouwkundige keuring en het maken van een taxatierapport.
 • Alles is nieuw, dus alles doet het. Er zijn dan ook geen verborgen gebreken of andere verrassingen waar u niet op zit te wachten.
 • Al uw woonwensen komen uit. Wij kunnen uw villa namelijk volledig op maat bouwen.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Nieuwbouw 2 kapper te Vught

Weer een mooi project mogen wij gaan realiseren. Afgelopen week zijn de contracten getekend voor het bouwen van een nieuwbouw 2 kapper in Vught. De […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Nieuwbouw woonhuis te Veghel

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis geheel ontworpen door Thomas Architecten  mogen gaan realiseren in Veghel. De overdracht  zal in week 39 plaats […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis te Vught

Nieuwbouw woonhuis te Vught

Wij zijn zeer verheugd dat we dit woonhuis van ruim 1950m3 geheel ontworpen door Maas architecten en gelegen op het terrein van de voormalige kazerne […]

lees verder
Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Nieuwbouw woonhuis aan de Vinkelse Slagen te Vinkel

Het is zover, de nieuwbouw van het woonhuis van Fam. van Vianen word gestart. Bodavi heeft de eer om deze door Vianen ontwerpers van gebouwen […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541