Herenhuis bouwen

Een herenhuis is een grote, statige, vrijstaande woning die uit minimaal twee woonlagen en een hoge gootlijn bestaat. Het dak begint pas na de eerste verdieping, dus bij de zolder. Bent u ook zo gecharmeerd van de uitstraling van een herenhuis? En wilt u graag een herenhuis laten bouwen en inrichten? Dan bent u bij de vakmensen van Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres.

Herenhuis te koop vs. nieuwbouw herenhuis

Heeft u een mooi herenhuis te koop zien staan? Maar wordt u tegengehouden door het hoge kostenplaatje of moet er teveel verbouwd worden om het herenhuis dat te koop staat aan uw wensen te laten voldoen? Dan is een herenhuis bouwen de juiste oplossing. En in tegenstelling tot vroeger is een herenhuis bouwen tegenwoordig een stuk betaalbaarder. Van strak modern tot klassiek: onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Waarom uw herenhuis laten bouwen door Bodavi?

Waarom zou u uw herenhuis laten bouwen en inrichten door Bodavi? Omdat we met ruim 60 jaar ervaring weten waarover we praten. We doen wat we beloven, werken flexibel, zorgen voor zekerheid en stellen u als klant altijd centraal. We denken graag met u mee, gaan samen met u om tafel om uw plannen, ideeën en wensen te concretiseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw droomhuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.