Bouwen jullie ook een agrarische loods?

Ja, wij bouwen ook een agrarische loods. Door een agrarische loods te laten bouwen, krijgt u meer ruimte om werktuigen en agrarische producten op te slaan. Groeit uw bedrijf en heeft u een grotere agrarische loods nodig? Dan bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres.

Een agrarische loods laten bouwen

Een agrarische loods kent verschillende types. Wanneer wij het over een agrarische loods hebben, hebben wij het over opslagruimte. Denk hierbij aan een opslagruimte voor werktuigen, een opslagloods voor agrarische producten als aardappelen, graan en meststoffen en bewaarschuren.

Wilt u een agrarische loods laten bouwen? Dan kijken wij graag samen met u naar de mogelijkheden. Bij Bouwbedrijf Bodavi denken wij met u mee over de te gebruiken materialen. Daarnaast geven wij u graag een advies over de indeling en de mogelijkheden op het gebied van isolatie voor het behouden van een specifiek klimaat.

Wij verzorgen complete projecten: van de eerste tekeningen voor het ontwerp tot de laatste werkzaamheden op de bouwplaats en bieden u dus een totaaloplossing aan wanneer het gaat om het laten bouwen van een agrarische loods. Ook nemen wij eventuele vergunningaanvragen voor onze rekening.

Meer weten?

Wilt u een agrarische loods laten bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Met ruim 60 jaar aan ervaring hebben wij de nodige expertise in huis om een agrarische loods te bouwen die voldoet aan uw wensen. Professioneel bouwen, duidelijkheid en een persoonlijke aanpak staan bij ons centraal. Gedurende het project heeft u daarom altijd een eigen contactpersoon om snel en eenvoudig mee te kunnen communiceren. Neem contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541