Bouwen jullie ook een prefab loods?

Hoewel wij geen volledige prefab loods bouwen, bouwen wij wel een loods met prefab onderdelen. Iedere loods heeft doorgaans prefab onderdelen. Zo komen de wandpanelen en het staal al in zijn geheel aan. In zekere zin is al het materiaal voor een loods prefab. Dit maakt het voor ons mogelijk om snel een nieuwe loods voor u te kunnen bouwen.

Het bouwen van een prefab loods

Een prefab loods die kant-en-klaar aankomt en direct staat, leveren wij niet. Omdat Bouwbedrijf Bodavi een traditioneel bouwbedrijf is, is het binnen onze werkwijze zo dat doorgaans niet alles gestandaardiseerd wordt uitgevoerd. Wat de kosten zijn van een prefab loods kunnen wij dan ook niet zomaar zeggen: het gaat immers om maatwerk.

Wilt u snel een loods laten bouwen? Of wilt u een loods met een eenvoudig ontwerp? Dit is altijd mogelijk. Wij kijken graag samen met u naar de juiste oplossing. Hierbij hebben wij continu oog voor de kwaliteit van bouwen, uw budget, gerealiseerde doelen en het nakomen van afspraken. Laat u een loods door ons bouwen? Dan bouwen wij gegarandeerd een kwalitatief correcte loods voor u. Wij verzorgen complete projecten: van het eerste ontwerp tot de bouwplaats en bieden een totaaloplossing tot en met de sleuteloverdracht. Wanneer u op zoek bent naar een eenvoudige loods, maatwerk loods of gewoon snel een loods wilt laten bouwen, bent u bij Bouwbedrijf Bodavi aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar de kosten van een loods met prefab onderdelen? Of wilt u meer informatie of advies over de bijkomende werkzaamheden van een project? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541