Wat kost een loods bouwen per m2?

Wat de prijs van een loods bouwen per m2 is, is afhankelijk van meerdere factoren. Sterker nog: de kosten kunnen enorm verschillen per project. Bij Bouwbedrijf Bodavi leveren wij meestal maatwerk. Dit zorgt ervoor dat wij niet zomaar een schatting kunnen geven van de prijs per m2 voor het laten bouwen van een loods. Wilt u een loods laten bouwen? Door middel van een korte screening kunnen wij een inschatting maken van uw wensen. Op basis hiervan maken wij een inschatting van de prijs voor de desbetreffende loods. Meestal krijgt u deze inschatting binnen één week na de screening.

Een loods laten bouwen: de prijs per m2

De prijs voor het laten bouwen van een loods per m2 kan rond de €550,-/m2 liggen bij een loods vanaf 1000 m2. Dit is exclusief BTW. Uiteraard zijn de prijzen afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van de loods, de grondslag en de beschikbare ruimte. Maar ook de plaatselijke regelgeving, belastbaarheid van de vloeren en uw wensen tellen mee. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw loods direct te laten isoleren en bepaalt u zelf welke soorten ramen en deuren er in de loods komen. Deze factoren tellen allemaal mee en maken het lastiger om een gerichte schatting te geven van de uiteindelijke prijs per m2 voor het laten bouwen van een loods.

Natuurlijk geldt: hoe groter de loods, hoe hoger de totale kosten. Maar ook: hoe lager de prijs per m2. U kunt erop vertrouwen dat wij een kwalitatief correcte loods voor u bouwen voor een aantrekkelijke prijs. Wij verzorgen complete projecten vanaf het eerste idee tot de uitvoering, inclusief het aanvragen van eventuele vergunningen en het maken van de benodigde tekeningen en berekeningen.

Wilt u een loods laten bouwen en bent u benieuwd naar de prijs per m2 wanneer uw wensen worden meegerekend? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Ook wanneer u meer informatie wenst of graag advies krijgt over het laten bouwen van een loods kunt u gerust contact met ons opnemen door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541