Welke soorten laaddocks zijn er?

In principe zijn er niet veel verschillende soorten laaddocks. Wel is het mogelijk om te kiezen voor een intern of een extern laaddock. Het verschil? Een intern laaddock ligt in uw bedrijfspand en een extern laaddock niet. Een extern laaddock wordt dan ook vaak gebruikt om inpandige ruimte te kunnen besparen. Meestal met de intentie om die extra ruimte als verkeersruimte te kunnen benutten.

Naast de interne en externe soorten laaddocks voor vrachtverkeer, is het ook mogelijk om een speciaal laaddock voor bestelbussen te laten bouwen. Dit soort laaddock is een combinatie van een roldeur met een laadklep en maakt het mogelijk om bestelbussen aan te docken.

De soorten laaddocks en het plaatsen ervan

Laat u één of meerdere laaddocks bouwen in of aan uw bedrijfspand? Dan is de prijs afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij niet alleen aan de hoeveelheid laaddocks, maar ook aan uw bedrijfspand. Heeft u voldoende ruimte over en kiest u voor een inpandig laaddock? Of bespaart u liever op ruimte binnen en kiest u voor een uitpandig laaddock? Daarnaast zijn de mogelijkheden ook afhankelijk van de locatie. Moet er bijvoorbeeld worden geheid voor de plaatsing van een laaddock? Of is er een helling aanwezig en moet de afvoer van het hemelwater ook worden geregeld?

Omdat wij ieder project individueel beoordelen en offreren, is maatwerk voor ons geen probleem. Heeft u vragen over de verschillende soorten laaddocks, wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u een kostprijsindicatie ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-5991541 of te mailen naar info@bodavi.nl. Wij vertellen u graag meer.

De projecten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar eerder door ons gerealiseerde projecten? Zakelijke projecten, projecten voor particulieren, nieuwbouw, verbouw of restauratie? Hieronder presenteren we met trots onze projecten.

Enkele diensten van Bouwbedrijf Bodavi

De nieuwsberichten van Bouwbedrijf Bodavi

Bent u benieuwd naar het reilen en zeilen van Bouwbedrijf Bodavi? En wilt u graag op de hoogte blijven? Lees dan onze nieuwsberichten.

Kantoorruimte te huur

Kantoorruimte te huur

+/- 80m2 Kantoor / werk ruimte te huur aan de Ammerzodenseweg 27 te Hedel. . Voorzieningen: – verwarming – toilet en pantry – Airco – […]

lees verder
Realiseren 3 docks te Rosmalen

Realiseren 3 docks te Rosmalen

In Rosmalen zijn we lekker bezig met het realiseren van 3 laaddocks. Eind november werden we benaderd om mee te denken aan het realiseren van […]

lees verder
Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Realiseren 16 appartementen te ‘s-Hertogenbosch

Voor onze opdrachtgever Maatschap Paarl en ontwikkeld door  MWPO mogen wij 16 huur appartementen gaan realiseren. De appartementen worden deels gerealiseerd in een gemeentelijk monument […]

lees verder
Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Nieuwbouw 21 appartementen te Almere

Afgelopen week hebben wij een bijzonder mooi project weten te scoren. In opdracht van WIBO vastgoed BV mogen wij 21 appartementen gaan bouwen in Almere. […]

lees verder
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
Wij scoren gemiddeld een 9,3 op basis van 14 referenties
073 599 1541